Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το άσχημα τροχαίο του πατέρα της! "Εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή "!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το άσχημα τροχαίο του πατέρα της! Εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή !

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για το τροχαίο που άφησε τον πατέρα της με κινητικά προβλήματα! Η χαμογελαστή παρουσιάστρια, μίλησε για την μεγάλη της αδυναμία, όπως τον χαρακτηρίζει και για τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή του!

Μαζί με εκείνον, άλλαξε και η ζωή όλης της οικογένειας η οποία παραμένει ενωμένη σαν μια γροθιά παρ' όλες τις δυσκολίες που πέρασε! 

«Δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνω τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό να «ψαχουλεύει» εξονυχιστικά ντουλάπες και συρτάρια ψάχνοντας να βρω κάτι… από τα παλιά. Αντικείμενα, γράμματα, και κυρίως φωτογραφίες που πάντα κοιτάζοντάς τες με πιάνει μια γλυκιά νοσταλγία. Και είμαι σίγουρη δεν είμαι η μόνη. Αυτή τη φορά λοιπόν ανακάλυψα κάτι πολύ όμορφο από την δεκαετία του ‘80 και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας: Σας έχω ξαναπεί ότι ο πατέρας μου είναι η μεγάλη μου αδυναμία και είμαι περήφανη για τα επιτεύγματά του»

 

«Eίναι κάτι που αφορά τον πατέρα μου και σέβομαι την επιθυμία του να μην αναφέρομαι σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά ήταν ένα γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ήμουν 6 χρόνων όταν συνέβη και πάντα λέω “δόξα τω Θεώ” που ο πατέρας μου δεν χάθηκε εκείνο το βράδυ. Ήταν αργά, γυρνούσαν από κάποια έξοδο με τη μαμά μου, ο δρόμος γλιστρούσε και έπαθαν ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητικό. Χτύπησαν και οι δύο, η μαμά μου όχι τόσο σοβαρά όσο ο μπαμπάς μου. Ήμασταν με τον παππού όταν χτύπησε το τηλέφωνο και του είπαν πως ο μπαμπάς χτύπησε πολύ σοβαρά. Από την αρχή, ο παππούς μάς είπε πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει ο μπαμπάς, δεν μας το έκρυψαν. Μας προετοίμασαν. Ήταν μόλις 33 χρόνων και ύστερα από εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή. Όμως προσπάθησε μετά από αυτό που συνέβη να προχωρήσει δυναμικά, όπως και έκανε, να μη μας κάνει ποτέ να τον λυπηθούμε.

Όταν πια τον είδαμε μετά το ατύχημα, ήταν πολύ καθησυχαστικός. Μας έλεγε “Θα πάνε όλα καλά, θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα είμαι δυνατός. Να λέμε ‘δόξα τω θεώ’ που είμαι εδώ”. Δυσκολεύεται κινητικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι τόσο δυνατός χαρακτήρας, που δεν τον κράτησε πίσω πουθενά. Αυτό που με έμαθε ο μπαμπάς μου είναι πως όλα στη ζωή μας είναι στιγμές και μια στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Γι’ αυτό δεν στενοχωριέμαι εύκολα. Όταν είσαι στα πόδια σου, περπατάς, τρέχεις, αναπνέεις, πρέπει να αντλείς ευτυχία από αυτό».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper