Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο . Οι αντιφάσεις του γιου τους στην αστυνομία.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο . Οι αντιφάσεις του γιου τους στην αστυνομία.

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση τηςάγριας δολοφονίας ζευγαριού στο σπίτι του στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

 

Θύμα ένας Ελληνοκύπριος και η Ελληνίδα σύζυγός τουοι οποίοι κατακρεουργήθηκαν με 40 μαχαιριές μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μοναδικός μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας ήταν ο 15χρονος υιοθετημένος γιος και κληρονόμος τους, ο οποίος εξετάζεται από τις Αστυνομικές Αρχές που αναζητούν την άκρη του νήματος της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, με την κατάθεσή του να παρουσιάζει κενά.

Ο 60χρονος Κύπριος καθηγητής Χρήστος Χ. και η 59χρονη Ελληνίδα σύζυγός του Ντίνα Σ. βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους στο προάστιο της Λευκωσίας λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τις Αρχές είχαν καλέσει γείτονες του ζευγαριού, στους οποίους κατέφυγε αναστατωμένος ο 15χρονος που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Ο έφηβος, ο οποίος είναι ρωσικής καταγωγής και υιοθετήθηκε από το ζευγάρι σε μικρή ηλικία, φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δύο άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οικογένειας.

Μάλιστα, ο 15χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους και φέρεται πως οι εισβολείς τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα του έκαναν κακό. Τότε, όπως υποστήριξε, άδραξε την ευκαιρία και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, που μετατράπηκε λίγα λεπτά αργότερα σε «σφαγείο» για τους θετούς γονείς του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη νεκροτομή, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στις σορούς του άτυχου καθηγητή και της συζύγου του, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος έφερε περίπου 25 με 30 τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια, ενώ η 59χρονη έφερε 10 μαχαιριές στο λαιμό και το θώρακα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, οι γονείς έχασαν τη ζωή τους από αιμορραγικό σοκ από τα πολλαπλά θλαστικά τραύματα που δέχθηκαν «με νύσσον και τέμνον όργανο» και τα οποία φέρεται ότι έγιναν από το ίδιο χέρι.

Οι αντιφάσεις του 15χρονου

Την ίδια ώρα οι ισχυρισμοί του 15χρονου περί εισβολής δύο κουκουλοφόρων στο σπίτι της οικογένειας φέρεται ότι προβληματίζει τις Αρχές, που έχουν ήδη εντοπίσει «θολά» σημεία στην κατάθεσή του.

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχουν ίχνη που να στοιχειοθετούν παραβίαση, ενώ οι αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε το ζευγάρι δεν παραπέμπουν σε ληστεία αλλά σε έγκλημα μίσους. Πάντως, από την αρχική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ακολούθησε και νέα μαραθώνια, παρουσία ψυχολόγων, καθώς φέρεται ότι είναι πρόσωπο – κλειδί για τη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα βρίσκονται υπό διερεύνηση οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στις Αρχές, σύμφωνα με τις οποίες οι σχέσεις των μελών της οικογένειας είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα. Αιτία της ένταση που φέρεται ότι επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού ήταν ότι η πρόσφατη αποκάλυψη στον 15χρονο ότι δεν ήταν βιολογικό τους παιδί, γεγονός που ο ίδιος αγνοούσε ως τότε.

πηγή Newsbomb.gr



 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper