Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν είναι ο 33χρονος ο δολοφόνος του ζευγαριού !

Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν είναι ο 33χρονος ο δολοφόνος του ζευγαριού !

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στη Λευκωσία της Κύπρου, καθώς δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου αναφέρουν σήμερα ότι ο 33χρονος που συνελήφθη δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του ζευγαριού.

Μία ματωμένη πιτζάμα «δείχνει» τον ένοχο του φονικού στην Κύπρο Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος χθες το απόγευμα στη Λεμεσό είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις και ναρκωτικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία και βίντεο, βάσει των οποίων ο 33χρονος τρέχει να απομακρυνθεί από το σημείο της διπλής δολοφονίας.

Ωστόσο, ο συλληφθείς δε φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν οι αρχές είναι τι έκανε στο σημείο της δολοφονίας. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων, ενώ γίνεται λόγος ότι αναζητείται και δεύτερο άτομο για κατάθεση, μια γυναίκα, η οποία φέρεται να σχετίζεται με τον συλληφθέντα. Από χθες πάντως η αστυνομία έχει παραδώσει το σπίτι του ζευγαριού στην αδελφή του θύματος, ενώ με δηλώσεις του ο υπαρχηγός της αστυνομίας τόνισε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Όσον αφορά στον ρόλο του 15χρονου γιου του ζευγαριού, ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια υποστηρίζει ότι ο μικρός δεν εμπλέκεται στο διπλό φονικό και ότι έχει τρόπο να το αποδείξει. Όπως είπε, η δική του εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά και σημεώσε ότι έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να προσκομίσει στην αστυνομία, αν του ζητηθούν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης από την πλευρά του τόνισε ότι αυτό είναι άποψη του κ. Ματσάκη και πως τα στοιχεία θα τα δουν οι ανακριτές. Κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρείται μια ματωμένη πιτζάμα, η οποία βρέθηκε κρυμμένη στο σπίτι του ζευγαριού, η οποία και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper