Γνωρίστε καλύτερα την εκκεντρική Netta που έφερε τη νίκη στο Ισραήλ!

Γνωρίστε καλύτερα την εκκεντρική Netta που έφερε τη νίκη στο Ισραήλ!

Η Netta από το Ισραήλ ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Εurovision μαζί με την Ελένη Φουρέιρα της Κύπρου, που κατάφερε από την αρχή να ξεχωρίσει και να κερδίσει τελικά στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού που έγινε στο Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Το τραγούδι “Toy”, αποτέλεσε ένα υπερθέαμα με πυροτεχνήματα περιμετρικά της σκηνής, καπνούς και σαπουνόφουσκες και είχε ένα ισχυρό φεμινιστικό μήνυμα, εναρμονισμένο στη δυναμική κινημάτων όπως τα #MeToo και #TimesUp. Κατάφερε, μάλιστα, να σπάσει ρεκόρ views στο Youtube, με την Netta να ξεσηκώνει το κοινό και να μας μυεί όλους στην «τρέλα» της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια με το ξεχωριστό μπαλέτο κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές των Ευρωπαίων και να φέρει τη μεγάλη νίκη στη χώρα της, το Ισραήλ.

H διαγωνιζόμενη έχει μιλήσει πολλές φορές για το bulling που είχε δεχθεί από τα παιδικά της χρόνια και έχει τονίσει «Τώρα θέλω να πως σε όλους κυνηγήστε τα όνειρά σας, η ζωή είναι σύντομη, τελειώνει σε τρία δευτερόλεπτα, για πιο λόγο να χάσετε χρόνο για να προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε; Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα είναι κάτι που μπορεί να φέρει χαρά».

Η Netta Barzilai είναι Ισραηλινή τραγουδίστρια από την πόλη Hod Hasharon και γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου το 1993. 

Συχνά τραγουδάει σε κλαμπ, αλλά και σε γάμους στο Τελ Αβίβ. Η ίδια έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν τραγουδίστρια, θα είχε σπουδάσει ψυχολογία σε παιδαγωγικό τμήμα, για να γίνει νηπιαγωγός. Η Netta, έχει υπηρετήσει στον στρατό και αποτελεί μέλος του νεανικού κινήματος aNoar HaOved VeHaLomed. H Netta έχει ιδιαίτερη εμφάνιση, που αντανακλά το ξεχωριστό μουσικό της στιλ.

Μέσα στα σχέδια της Barzilai, είναι να δημοσιεύσει δικά της original κομμάτια και ήδη δουλεύει σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση με τον παραγωγό της. Επιθυμεί παράλληλα να συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper