Στην αγκαλιά του σκληρού της Χρυσής Αυγής η σεξοβόμβα που έπαιξε με... ψευδώνυμο σε ερωτικές ταινίες!

Στην αγκαλιά του σκληρού της Χρυσής Αυγής η σεξοβόμβα που έπαιξε με... ψευδώνυμο σε ερωτικές ταινίες!

Μια σεξοβόμβα έσκασε στην αγκαλιά του Ηλία Κασιδιάρη, προκαλώντας... αναταράξεις έως τη Βουλή των Ελλήνων! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο «σκληρός» βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα περνάει... ζάχαρη τον τελευταίο καιρό, αφού το ερωτικό ενδιαφέρον του μονοπωλεί ένας ξανθός πειρασμός που ακούει στο όνομα Μαρία Σαατσάκη. Εφτασε, μάλιστα, στο σημείο να την καλέσει και στη Βουλή για να τον απολαύσει... εν δράσει, γεγονός που προκάλεσε σούσουρο. Γνωστός για τις προτιμήσεις του στις σέξι παρουσίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έμεινε ασυγκίνητος όταν η μοίρα έφερε κοντά του τη Μαρία Σαατσάκη, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη λεβεντογέννα Κρήτη. Η ίδια έζησε εκεί έως την εφηβεία της και κατόπιν μετακόμισε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το λύκειο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και το σχέδιο μόδας, ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να κατακτήσει τον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας εκπομπές σε μικρά κανάλια. Το 2015 βρήκε νέα ενασχόληση: το τραγούδι. Κυκλοφόρησε, μάλιστα, και διάφορα singles με κορυφαίο το «Εχω εγώ αυτό που θέλεις», το οποίο διαθέτει και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βιντεοκλίπ. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Αλλωστε, η Μαρία δεν έχει αφήσει και τίποτα... κρυφό.

Η Zωή της Sirina

Πέρα από μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από αρκετό καιρό, έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στην εγχώρια ροζ βιομηχανία. Δεν γνωρίζουμε αν ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ενήμερος γι' αυτό, ωστόσο εγκυρότατη πηγή αποκάλυψε στην «Espresso» ότι η Σαατσάκη έχει πρωταγωνιστήσει με το ψευδώνυμο «Ζωή» σε τρεις ταινίες με την υπογραφή της Sirina. Πρόκειται για τα ερασιτεχνικά βίντεο Νο 37 «Η Ζωή από Γλυφάδα», Νο 45 «Ετσι ξέσκισα την κολλητή μου πάνω στο φουσκωτό» και Νο 82 «Οικογενειακές υποθέσεις Νο 2»!

Και έπειτα από όλα αυτά το Μαράκι έφτασε στις 15 Μαΐου έως το γραφείο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, ήπιε μαζί του καφεδάκι και μετά τον παρακολούθησε να αγορεύει από το βήμα του Κοινοβουλίου. Ηταν η μέρα της εκρηκτικής ομιλίας του, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλεσε «σκιάχτρο» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου και εκείνη του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «νεοναζί κανίβαλο»! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Μαρία Σαατσάκη έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες κοινές εξόδους στην Αθήνα, προσέχοντας πάντοτε να μην τους αντιληφθούν τίποτε περίεργοι ή (ακόμη χειρότερα) παπαράτσι. Ως επί το πλείστον, πάντως, οι συναντήσεις τους γίνονται εντελώς πριβέ για να μην έχουν κανένα άγχος και να περνούν όμορφα τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους.

espressonews.gr


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper