Ασημακοπούλου - Τσιρίλο: Παντρεύτηκαν και έζησαν όμορφες στιγμές με τους καλεσμένους τους ! Το μενού της δεξίωσης.

Ασημακοπούλου - Τσιρίλο: Παντρεύτηκαν και έζησαν όμορφες στιγμές με τους καλεσμένους τους ! Το μενού της δεξίωσης.

Ο γάμος έγινε χθες  στις 19:30 στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες, εκεί μάλιστα που είχε βαφτιστεί και το παιδί τους, το οποίο σήμερα θα είναι και παρανυφάκι.

 

Το νυφικό της Έλενας ήταν  δια χειρός Μαρίας Κονίδη και η ίδια το χαρακτηρίζει παραμυθένιο, χωρίς ωστόσο να έχει δαντέλες, πέτρες και στρας, παραμόνο πέπλο. Τα νυφικά παπούτσια της είναι χειροποίητα και τα έχει επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Στο beauty κομμάτι τώρα, που είναι εξίσου σημαντικό, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες της Έλενας Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου. Με τον γαμπρό τι γίνεται; Εκείνος φόρεσε ένα κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

Στα διαδικαστικά: Η νύφη κινήθηκε σε παραδοσιακά πλαίσια, καθώς στην εκκλησία τη συνόδευσε ο πατέρας της Νίκος Ασημακόπουλος. Από το νυφικό όχημα εξήλθε πρώτη η κόρη της και το παραγαμπράκι και πέταξαν λουλούδια στον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο, ακολουθούμενοι από την Έλενα και τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μουσική υπόκρουση και το άρωμα γυναίκας, της θρυλικής ταινίας με τον Al Pacino.

 

Menu: Από σαλάτες υπήρχε μία Ελληνική με καπαρόφυλλα, ελιές και ρίγανη αλλά και πιο σύνθετες γεύσεις όπως μικρόφυλλες σαλάτες με προσούτο, ντοματίνια, παρμεζάνα και dressing από μέλι και μουστάρδα. Ακόμη  πράσινη σαλάτα με άγρια ρόκα, ψητό χαλούμι και μανιτάρια με dressing μπαλσάμικου με πετιμέζι. Επίσης, οι λάτρεις της πατατοσαλάτας δεν έμειναν απογοητευμένοι, μιας και υπήρχε και αυτή η επιλογή με dressing εσπεριδοειδών.

Από ορεκτικά είδαμε  τάρτα λαχανικών με mozzarella και μυρωδικά, καρέ μελιτζάνας με φέτα, ελαφριά Sauce Ντομάτας και βασιλικό, αλλά και παραδοσιακή τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο και ανθότυρο. Για τους λάτρεις της πιο Ιταλικής Κουζίνας υπήρχαν άφθονα κανελόνια ala Toscana.

Τα συνοδευτικά ήτα  ίσου πλούσια, αφού περιλάμβαναν  πέννες με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό, ριζότο μανιταριών με παρμεζάνα και λάδι τρούφας, αλλά και πατάτες φούρνου με χοντρό αλάτι και δενδρολίβανο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper