«Σπάει τη σιωπή» του ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας - Τι αποκάλυψε για τον γιο του

«Σπάει τη σιωπή» του ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας - Τι αποκάλυψε για τον γιο του

Ο ελληνικής καταγωγής, Δημήτρης Παγουρτζής, κρύβεται πίσω από το μακελειό στο Τέξας με θύματα 10 ανθρώπους που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.

Η επίθεση στο λύκειο της Σάντα Φε έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και τους ανθρώπους που γνώριζαν τον νεαρό καθώς όπως λένε δεν υπήρξαν προειδοποιητικά σημάδια για την αρρωστημένη πράξη του.

Ο πατέρας του, Αντώνης Παγουρτζής, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά του. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «αισθάνομαι τον πόνο των άλλων, αλλά τον ίδιο πόνο έχω κι εγώ… Το παιδί μου το έχω χάσει. Το μόνο που προσπαθώ τώρα είναι να μην το εκτελέσουν… Να σκότωνε εμένα, δεν με πείραζε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου η οικογένεια του 17χρονου μακελάρη διανυκτέρευσε σε φιλικό σπίτι, φοβούμενη αντίποινα για την αιματηρή επίθεση στο λύκειο.

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Παγουρτζής συνελήφθη, δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του, καθώς δεν του το επιτρέπουν.

«Δεν είχε το θάρρος να αυτοκτονήσει»

Ο κυβερνήτης της περιοχής, Greg Abbott, αποκάλυψε πως ο νεαρός σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά «δεν είχε το θάρρος να αυτοκτονήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο νεαρός χρησιμοποίησε όπλα που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του για την αποτρόπαια πράξη του.

Φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση, από σημειώσεις σε προσωπικά του ημερολόγια -στον υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία έχει στην κατοχή της η αστυνομία- ενώ είχε αναρτήσει στο Facebook μία μπλούζα που έγραφε «Γεννημένος να σκοτώνει» (Born to Kill).

Οι συμμαθητές του, περιέγραψαν τον Παγουρτζή ως ήσυχο, με αγάπη για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ο οποίος συχνά φορούσε μαύρη καμπαρντίνα με μαύρες μπότες στην τάξη. Επαιξε ποδόσφαιρο στην μικρή ομάδα του σχολείου και χόρευε ως μέλος χορευτικού εκκλησίας.


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper