Η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη παίρνει για πρώτη φορά θέση γι αυτούς που λογοκρίνουν τους καλεσμένους της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά !

  • 21/05/2018 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη παίρνει για πρώτη φορά θέση γι αυτούς που λογοκρίνουν τους καλεσμένους της εκπομπής  Στην υγειά μας ρε παιδιά !

Η εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά είναι μια  Παραγωγή της B&G Productions με επικεφαλής την ταλαντούχα και πάντα χαμηλών τόνων  Βίκυ Λάσκαρη. Μετά το αφιέρωμα της εκπομπής στον Γιώργο Θεοφάνους ακούστηκαν διάφορα σχόλια απο άτομα της δήθεν δημοσιογραφίας , άτομα που εκπροσωπούν καλλιτέχνες στον χώρο και απλό κόσμο ότι το πάνελ της εκπομπής ήταν κακό και οι φωνές δεν άρμοζαν στην πορεία του Γιώργου Θεοφάνους. Η Βίκυ Λάσκαρη σε μια απάντηση που έδωσε στην στιχουργό Σόφη Πάππά σε ένα post που είχα κάνει εγώ μέσα απο το Newspistol με τα νούμερα της εκπομπής που σάρωσε πήρε θέση και στην ουσία "ξέσπασε " και έκανε έναν απολογισμό αυτών των 15 ετών που έχει ζωή η εκπομπή αυτή. Διαβάστε χαρακτηριστικά τι έγραψε.... 



Έχουμε καταφέρει με πολυ κόπο, σκέψη, δουλειά, έμπνευση, αγωνίες, προβληματισμό κ αμέτρητα ξενύχτια να κρατηθεί αυτη η εκπομπη απο την αγάπη των τηλεθεατών εντός κ εκτός συνόρων για 14, που πάει στα 15 χρονια τώρα!! ( "αν ήταν το παιδί μας", αστειευόμαστε συχνά με τον Σπύρο, " θα πήγαινε 3η Γυμνασίου"..κ κάπου εκεί βουρκώνουμε...)!

Αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε να κρίνει, να κατακρίνει, να μην του αρέσουν κάποιες επιλογές μας, να μην βλέπει την εκπομπη!! Δικαίωμα, που όλα αυτά τα χρονια σεβαστήκαμε, ολοι όσοι ανήκουμε στην "οικογένεια του Στην υγεία μας"! ΠΟΤΕ δεν αντιδράσαμε για όλα όσα κατα διαστήματα μας καταλόγισαν! ΠΟΤΕ δεν απαντήσαμε στα δικαιολογημένα κ ειλικρινή η κακόβουλα κ ανυπόστατα σχόλια που κάποιες φορές μας θύμωσαν, άλλες μας χαροποίησαν, άλλες μας πίκραναν, άλλες μας βοήθησαν κ άλλες μας έκαναν να γελάσουμε!



Image may contain: 1 person

Τώρα...για κάποιο δικό μου, προσωπικό λόγο..εκφράζω, για πρωτη φορα στα 30 χρονια που κάνω τηλεόραση κι εγώ μια δικη μου σκέψη κ άποψη για την δουλειά που που με αγάπη, φροντίδα, στρες, χαρά, κέφι, κούραση, εντιμότητα κ κουραγια επέλεξα να κάνω στη ζωή μου!

Αν αντί να κρίνουμε κ να κατακρίνουμε...αντί να θελουμε να "γκρεμίσουμε κ το γερό σπιτι του γείτονα αφού γκρεμίστηκε το δικό μας", ασχολιόμασταν με το να χτίσουμε απ την αρχή ενα σπιτι με γερά θεμέλια που ν αντέχει στον χρόνο, στις καταιγιδες κ τους σεισμούς...και πιο ομορφη θα ήταν η ζωή μας κ πιο χαρούμενοι άνθρωποι θα είμασταν!!

Αυτά!!! 

Θα μου πείτε "που απευθύνεσαι;"

Σας απαντώ " γνωρίζουν αυτοί"!

Χωρίς μίσος κ χωρίς πάθος!!! 

Απλά, τρυφερά κ με κατανόηση παντα!!

Καλό απόγευμα σε όλους!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper