Survivor: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού . Ποιοι παίχτες έχουν τις περισσότερες νίκες μέχρι σήμερα;

Survivor: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού . Ποιοι παίχτες έχουν τις περισσότερες νίκες μέχρι σήμερα;

Από την αρχή του «Survivor 2», λοιπόν το υψηλότερο ποσοστό σε νίκες έχει ο Ηλίας Γκότσης, με 107 θετικά αποτελέσματα σε 167 αγώνες (64,1%), ενώ δεύτερη είναι η Κατερίνα Δαλάκα με 135 νίκες σε 213 αγωνίσματα (63,4%). Πολύ κοντά τους βρίσκεται η Εύη, η οποία αν και μπήκε στο παιχνίδι αρκετά αργότερα, κατάφερε να συντονιστεί με τη διαδικασία και να φέρει 64 νίκες σε 104 παιχνίδια για τους Διάσημους (61,5%). Η Μελίνα, η οποία θεωρείται από τους πιο δυνατούς παίκτες, βρίσκεται στην 4η θέση με ποσοστό 56,9% και 103 νίκες σε 181 αγωνίσματα, ενώ 5ος είναι ο Χάρης, με 93 νίκες σε 167 αγώνες (55,7%). Ακολουθούν σ Νικόλας (54,8%), ο Πάνος (54,4%), Γιάννης Τσίλης (50,5%), η Ντάρια (50%), ο Μιχάλης Μουρούτσος·(44,4%), ο Νάσος (44%), η Βιργινία (41,7%), ο Κωνσταντίνος (36,4%) και τελευταία η Ροδάνθη (33,7%).

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τα σκληρά «καρύδια» στις αποχωρήσεις μιας και τόσο ο Νάσος όσο και η Ροδάνθη βρέθηκαν από τρεις φορές υποψήφιοι για αποχώρηση και κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι, γιατί οι τηλεθεατές επέλεξαν να αποχωρήσουν οι αντίπαλοί τους. Αυτό, σημαίνει πως έχουν ισχυρό ρεύμα ανάμεσα στους fans του «Survivor» και πώς σε κάθε μονομαχία από εδώ και πέρα οι αντίπαλοι τους ξεκινάνε από μειονεκτική θέση...

Η ημερομηνία ανάδειξης του μεγάλου φετινού νικητή του «Survivor» είναι η Πέμπτη 12 Ιουλίου, όμως, μέχρι τότε έχουμε να δούμε ακόμη πολλά... Οι ομάδες αντάλλαξαν παίκτες, ωστόσο, επίκειται η Ένωση, η οποία θα μετατρέψει το παιχνίδι στο ατομικό. Άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει αυτή, καθώς εξαρτάται από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στην παραλία και από το κατά πόσο θα μπορεί η κάθε ομάδα να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του παιχνιδιού. Στην πορεία, πάντως, θα υπάρξουν μεγάλα έπαθλα για Μαχητές και Διάσημους, ανάμεσα τους και ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, ενώ σύντομα οι δύο ομάδες θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια αναμέτρηση με τους παίκτες του «Survivor» Κολομβίας!

Πλησιάζοντας ο Ιούλιος, το παιχνίδι θα οδηγηθεί προς το τέλος του και οι τέσσερις παίκτες που θα έχουν καταφέρει να «επιβιώσουν» στην παραλία, θα μεταφερθούν εκτός Άγιου Δομίνικου πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό. Εκεί το τηλεοπτικό κοινό θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο, αφού νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές.

Πηγή: 7 Μέρες TV


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper