Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του ΑΛέξη Μανθεάκη για τον Αλβάρο. Ήταν μέλος σε prive club για swingers

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του ΑΛέξη Μανθεάκη για τον Αλβάρο. Ήταν μέλος  σε prive club για swingers

Ο δικηγόρος Αλέξης Μανθεάκης στο βιβλίο του με τίτλο «Athina Onassis: The red file», που κυκλοφορεί μόνο διαδικτυακά μέσω του Amazon και αριθμεί 322 σελίδες, κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η μαρτυρία μιας συνοδού  πολυτελείας ονόματι  Νίκι Τ., η οποία ισχυρίζεται πως ο Αλβάρο την πλήρωνε επί χρόνια να κάνουν σεξ και μάλιστα την είχε προσκαλέσει και σε πολλά swinger πάρτι.

Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης δίνουν νέα διάσταση στο θέμα: Παρουσιάζουν τον Αλβάρο ως εθισμένο στο σεξ αναφέροντας μάλιστα πως παραβρισκόταν συχνά σε πριβέ πάρτι σε club του Σάο Πάολο, όπου γίνονταν Σόδομα και Γόμορρα. Δηλαδή, ανταλλαγές συντρόφων και όχι μόνο, καθώς οι πιο τολμηροί είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις χωρίς αναστολές. Στο πριβέ κλαμπ όλοι εμφανίζονταν με ψευδώνυμα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλβάρο είχε επιλέξει  το όνομα ενός από τα αγαπημένα του αλόγα. «Άλλοτε εμφανιζόταν μόνος, άλλες φορές μαζί με φίλες και φίλους του», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

Άλλο πρόσωπο, που επίσης για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του, ισχυρίζεται πως η Αθηνά γνώριζε τι συμβαίνει. Στην αρχή αρνούνταν να τα πιστέψει και όποιος της ανέφερε  κάτι σχετικό τον    απομάκρυνε    αμέσως από το  περιβάλλον της. Όμως, αν και μέσα της γνώριζε την αλήθεια,  λόγω της ιδιοσυγκρασίας του χαρακτήρα της, δεν τολμούσε για χρόνια να θίξει ανοιχτά το θέμα στον άντρα της, ο οποίος πολλά βράδια εξαφανιζόταν προφασιζόμενος επαγγελματικά ραντεβού. Ωστόσο, όταν πια η Αθηνά αποφάσισε  να   μάθει   την   αλήθεια, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα και μετά δεν έκανε ούτε βήμα πίσω. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ ο Αλβάρο αρχικά άφηνε υπονοούμενα για μεγάλη σύγκρουση στις δικαστικές αίθουσες, τελικά αποδέχθηκε το συναινετικό διαζύγιο-εξπρές με όλους τους όρους που του επέβαλαν οι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση.

Πηγή: Λοιπόν


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper