Ελένη Φουρέιρα: " ν έτει 2018 είναι άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα, που κάποτε αναγκάστηκα να κρύψω την καταγωγή μου εξαιτίας αυτών των ανθρώπων" !

Ελένη Φουρέιρα:  ν έτει 2018 είναι άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα, που κάποτε αναγκάστηκα να κρύψω την καταγωγή μου εξαιτίας αυτών των ανθρώπων !

H φωτογραφία που έβγαλε η Ελένη Φουρέιρα με τον Eugent Bushpepa,, όπου με τα χέρια τους σχημάτισαν το δικέφαλο αετό, το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, πυροδότησε πολλές αντιδράσεις όταν την ανέβασε ο Eugent στο Instagram.

«Στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν αντιδράσεις. Με σόκαρε όλο αυτό, διότι δεν μπορούσα να διανοηθώ πως ορισμένα ελληνικά media θα το προβάλλουν με άλλη ερμηνεία, η οποία δεν ισχύει, μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Με απογοήτευσε η συμπεριφορά τους. Λυπήθηκα και λυπάμαι πολύ για ορισμένους στην τηλεόραση. Ειδικά όταν αναφέρονται σε έναν άνθρωπο, όπως εγώ, που έχω υποστεί στο παρελθόν bullying για την καταγωγή μου. Κατάγομαι και από την Ελλάδα και για ακόμα μια φορά με τρόμαξε η κακία και ο πόλεμος ορισμένων απέναντί μου. Δεν έκανα κάτι εθνικιστικό. Αισθάνθηκα πως μου έγινε μια ρατσιστική επίθεση, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Το μόνο που έκανα ήταν το σύμβολο της σημαίας της χώρας όπου γεννήθηκα με τον Αλβανό εκπρόσωπο. Κατά την παραμονή μου στη Λισαβόνα σήκωσα εκατοντάδες σημαίες από άλλες χώρες. Αλλά στάθηκαν εκεί και δεν νοιάστηκαν για τίποτα, προκειμένου να βγάλουν το θέμα τους. Η πλειοψηφία της Ελλάδας αποτελείται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και, παρά τις προσπάθειες ορισμένων, δεν θα καταφέρουν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα. Απεναντίας, την Ελλάδα τη λατρεύω. Εν έτει 2018 είναι άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα, που κάποτε αναγκάστηκα να κρύψω την καταγωγή μου εξαιτίας αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι σήμερα προσπάθησαν να με διαβάλλουν. Δεν θα τους περάσει», ξεκαθαρίζει η ίδια στο People.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper