Συγκλονίζει ο διάσημος τραγουδιστής - «Έπεσε» στα χάπια και το αλκοόλ μετά το X- Factor!

Συγκλονίζει ο διάσημος τραγουδιστής - «Έπεσε» στα χάπια και το αλκοόλ μετά το X- Factor!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Λούκας Γιώρκας με αφορμή την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Υποκρίνεσαι».
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο κανάλι της δισκογραφικής εταιρείας του, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι για χρόνια έδινε έναν προσωπικό «πόλεμο» με τα χάπια και το αλκοόλ από τη δημοσιότητα που του πρόσφερε η νίκη στο X-Factor, η συμμετοχή του στη Eurovison και η σχέση του με την Έλενα Ράπτη.

«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δυο. Μοίρασε εμένα στα δυο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποίο πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Ήμουν πολύ μικρός. Ήμουν αυθόρμητος. Παρορμητικός. Και δε μου άρεσε ποτέ να υποκρίνομαι… Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν τον «διάσημο» που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω.. Τον φοβόμουνα γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ… γι’ αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που «πεθαίνω» και έσκιζα αφίσες «του» στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμα πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ… και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω «είμαι έτοιμος», αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται!! «, έγραψε.


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper