Δέσποινα Βανδή: " Με τον Ντέμη δεν έχουμε βριστεί και δεν έχουμε ξεπεράσει τα όρια " !

Δέσποινα Βανδή:  Με τον Ντέμη δεν έχουμε βριστεί και δεν έχουμε ξεπεράσει τα όρια  !

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και μας το δείχνει σε κάθε του εμφάνιση. 

Κι αν νομίζετε πως στα τόσα χρόνια γάμου έχουν υπάρξει στιγμές που τσακώνονται, η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. 

Νιώθεις ότι μεγαλώνεις ή λες «ΟΚ, καλά τα έχω καταφέρει. Μια χαρά είμαι»;

«Δυο διαφορετικά πράγματα είπατε και απαντήσατε και μόνοι σας. Το να μεγαλώνεις, δεν είναι κακό. Είναι θέμα οπτικής, ανθρώπου, διάθεσης που έχεις απέναντι στη ζωή. Είναι από το πώς θα ξυπνήσω. Είναι μέρες που ξυπνάω και λέω «Παναγιά μου, πώς είμαι έτσι» και άλλες μέρες που νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Θέλω να γεράσω, γιατί σημαίνει ότι θα έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή. Θέλω να δω τα παιδιά μου να φτιάχνουν τις ζωές τους, να μεγαλώνουν. Τώρα, αν αυτό συνεπάγεται και αλλαγές μεταβολισμού, ρυτίδες, χαλάρωση στο δέρμα, αυτά είναι συνέπειες που με απασχολούν. Αλλά θέλω να είμαι καλά, να έχω χρόνο και να μεγαλώνω»

Δεν μελαγχολείς στα γενέθλια;

«Μια φορά είχα πάθει κατάθλιψη στα 25. Τώρα κοιτάζω πίσω και λέω «είναι δυνατόν να έπαθα κατάθλιψη στα 25;» Ένιωθα ότι απομακρυνόμουν από τα 20. Εκείνη τη μέρα, μου είχαν κάνει ένα μικρό party και εγώ βίωνα βαθιά στενοχώρια. Σήμερα, κάθε χρόνο λέω: «Θεέ μου, σε ευχαριστώ. Μεγαλώνω και αξίωσε με για ακόμη περισσότερα». Συμβαίνουν τόσα πράγματα στη ζωή, φεύγουν άνθρωποι, χάνονται - και αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο, όχι ότι θα μεγαλώσω. Η απώλεια. Το μόνο πράγμα που δεν θέλω να χάσω είναι ο ενθουσιασμός για πράγματα που κάνω και ζω. Λέω μερικές φορές στη Μελίνα: «Το ξέρεις ότι έχω περισσότερο ενθουσιασμό για κάποια πράγματα στη ζωή από εσένα, που εσύ είσαι 14;». Αυτό δεν θέλω να χάσω με τίποτα. Και όσο θεωρώ ότι έχω αυτό το πράγμα, δεν με απασχολεί τίποτα»

Είπες κάτι πριν, ότι το θέμα είναι πώς θα το δεις εσύ, πώς θα είναι η διάθεση σου αν ξυπνήσεις και πεiς «είναι μια καλή μέρα ή κακή». Εσένα τι μπορεί να σε χαλάσει σε ένα πρωινό και τι μπορεί να σε φτιάξει;

«Μπορεί να έχω μαλώσει με τον Ντέμη το προηγούμενο βράδυ και να μην είμαι καλά το επόμενο, πρωί. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να μου αλλάξει την ψυχολογία είναι αυτό. Όλα τα άλλα μπορώ να τα γυρίσω»

 

Μικροδιαφωνίες μπορεί να έχουμε, τσακωμοί δεν υπάρχουν. Μπορεί να είναι παράδοξο, αλλά δεν έχουμε διαπληκτιστεί, δεν έχουμε μαλώσει ποτέ σοβαρά. Δεν έχουμε βριστεί, όπως μπορεί να έχω κάνει με κάποιον φίλο μου. Δεν έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Επίσης, κάτι που έμαθα με τα χρόνια είναι όταν υπάρχει διαφωνία και ενόχληση για κάτι, να μη μιλάω εκείνη τη στιγμή. Αφήνω να περάσει ο θυμός, γιατί είναι πολύ κακός σύμβουλος. Καλό αυτό που κάνεις. Δεν το έκανα παλιά. Αν με ενοχλούσε κάτι, το έλεγα εκείνη τη στιγμή. Τώρα, μπορεί και να περιμένω μια μέρα ολόκληρη για να μιλήσω» αποκάλυψε στο DowTown

πηγή DownTown


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper