Η Χριστίνα Κολέτσα μιλάει για τις φήμες για νευρική ανορεξία, τον σύντροφό της αλλά και όσους την έχουν πικράνει.

Η Χριστίνα Κολέτσα μιλάει για τις φήμες για νευρική ανορεξία,  τον σύντροφό της αλλά  και όσους την έχουν πικράνει.

- Ξεκινάω Χριστίνα μου με μια ερώτηση επικαιρότητας με το βάρος σου και για τον λόγο που αδυνατισες τόσο πολύ...
 
Τα τελευταία πέντε χρόνια τα κιλά μου είναι απο 51 έως 54 και το ύψος μου 1,67. Όυτε αδυνάτισα, ούτε ψήλωσα , ούτε άλλαξε κάτι στις διαφορετικές μου συνήθειες. Το τι γράφεται και το τι λέγεται δε μπορώ να το ξέρω και στο λέω ειλικρινά.
 
 
 
- Μια γυναίκα σταματά ποτέ να κοιτάζει τον εαυτό της; Πέρασες ποτέ απο φάση που άφησες εντελώς την Χριστίνα;
 
Ένας άνθρωπος γενικά περνώντας διάφορες φάσεις στην ζωή του, μπορεί να μη δίνει πάντα την ίδια σημασία στον εαυτό του. Και δε θα κρυφτώ πίσω απο τα δάχτυλά μου. Αυτό βέβαια είναι πολύ υποκειμενικό . Σε γενικές γραμμές προσέχω πάνω απ όλα την υγεία μου και κατεπέκταση την εμφάνισή μου. Νιώθω όμορφα σαν όλες τις γυναίκες να με προσέχω.
 
 
 
- Τι είναι αυτό που σε φοβίζει στον επαγγελματικό σου περίγυρο;
 
Μικρότερη που ήμουν με φόβιζαν οι τρυκλοποδιές που μπορεί να μου έβαζαν κάποιοι. Πλέον σε ότι αφορά την δουλειά μου δε φοβάμαι πίποτα γιατί όλα ξεπερνιούνται με καθαρό μυαλό και με σκληρή δουλειά. Και αναφέρομαι ακόμη και στις τρυκλοποδιές.
 

 

- Νεό κομμάτι που ακούγεται πολύ ραδιοφωνικα. Πιο ώριμη να φανταστώ στις επιλογές σου πλέον;

Και παλαιότερες επιλογές μου, δε μου βγήκανε σε κακό να σου πω την αλήθεια. Απο οτι έχω κάνει,  έχω μάθει και έχω κρατήσει μόνο τα καλά. Ακόμη και σε μια λάθος κίνηση, απλά έμαθα να μη το ξανακάνω στο μέλλον. Απλά φροντίζω να ακολουθώ την εποχή και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε όποιο τραγούδι και αν πω. Το " Απολαμβάνω" είναι πολί κοντά σε μένα και μου αρέσει πολύ. Και το πιο σημαντικό είναι οτι έχει απήχηση και στα ραδιόφωνα και με χαροποιεί.  

- Είσαι φαν του μουσικού διαγωνισμού της Γιουροβίζιον;
 
Η Γιουροβίζιον για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους είναι ένα πάρτι και οχι διαγωνισμός. Αυτή είναι η άποψή μου.
 
- Το κομμάτι του Αγάθωνα μπορεί να φέρει διάκριση στην Ελλάδα;
 
Σαφώς και είναι κάτι διαφορετικό αυτό που στέλνουμε φέτος στην Σουηδία. Είναι καλύτερο κομμάτι απο τα υπόλοιπα που διαγωνίστηκαν και νομίζω οτι αν στηθεί σωστά και σκηνικά θα τα πάμε καλά.
 
- Πως σου έχουν φερθεί οι δημοσιογράφοι σε όλη αυτή την πορεία στην μετά fame story εποχη;
 
Η αλήθεια είναι οτι οι δημοσιογραφοι κάνουν την δουλειά τους και πολλές φορές την κάνουν σωστά. Στο παρελθόν όμως γράφτηκαν διάφορα για εμένα που με στεναχώρησαν πολύ και σε παρακαλώ μη με ρωτήσεις συγκεκριμένα γιατί δε θέλω να γυρίζω στο παρελθόν. Διαστρευλώθηκαν στοιχεία της προσωπικότητάς μου και αυτό πέρασε και στην δουλειά μου που μου έκανε ζημια. Πλέον τώρα δεν είμαι τόσο ρομαντική γιανα στο πω απλα.  Κοιτάζω μπροστά και θέλω να κάνω την δουλειά μου χωρίς να προκαλώ.
 
 
- Έχεις μετανιώσει για φωτογραφήσεις σέξι που έχεις κάνει ή για συνεργασίες που μπορεί να έχεις υποχρεωθεί να συνυπάρχεις στο παρελθόν;
 
 
Ασφαλώς και οχι και είμαι κατηγορηματική σ αυτό. Σε οτι έκανα προσπάθησα να είμαι η Χριστίνα. Να είμαι ο εαυτός μου. Όυτε για τις φωτογραφήσεις , ούτε για συνεργασίες που έχω κάνει είπα γιατί το έκανες αυτό. Απλά έχω μετανιώσει για συμπεριφορές μου που όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν διεκδίκησα τα συμφεροντά μου όπως έπρεπε. Ίσως επειδή ήμουν λιγο άπειρη.
 
 
- Στην προσωπική σου ζωή γνωρίζω οτι είσαι με ένα απο τα ακλύτερα παιδιά του χώρου. Είναι το στήριγμά σου για σένα ο Χριστόδουλος και δε θα επεκταθώ σε άλλες ερωτήσεις γιατί γνωρίζω οτι δε μιλάς ποτέ γι αυτό.
 
Είναι πρώτη φορά που δημόσια μιλάω για τον Χριστόδουλο. Είναι πραγματικά ένα πολύ ξεχωριστό άτομο και διαφορετικό στον χώρο μας. Έχει αξίες και πολλές φορες δε θα σου κρύψω οτι ήταν αυτός που μου έδωσε την σύναμη να συνεχίζω επαγγελματικά και ψυχολογικά και μουσικά. Είναι σημαντικός για εμένα.
 
- Τι σχεδιάζεις για εμφανίσεις στην Αθήνα μιας και τελείωσε με επιτυχία η συνεργασία σου με Καραφώτη - Νικηφόρο;
 
Αυτό που κοιτάζω τον Μάρτιο είναι να πάνε καλά οι εμφανίσεις που έχουν κλειστεί σε όλη την Ελλάδα. Να προωθηθεί σωστά το κομμάτι μου και να το αγαπήσει ο κόσμος. Στην συνέχεια θα κοιτάξω το επόμενο βήμα μου στην δισκογραφία και αν έρθει και μια πρόταση σε κάποιο μαγαζί θα το συζητήσω.
 
 
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper