Γιάννης Βαρδής: Η σχέση με τον πατέρα του, ο Αγάθωνας, ο Γιώργος Λιανός και η life style ζωή του...

Γιάννης Βαρδής: Η σχέση με τον πατέρα του, ο Αγάθωνας, ο Γιώργος Λιανός και η life style ζωή του...

- Είσαι τόσο χαμηλών τόνων και στην προςωπική σου ζωή Γιάννη;

Όχι δεν ειμαι τοσο χαμηλων τονων οσο μπορει να φαινεται σε οσους δεν με γνωριζουν καλα. Είμαι κεφατος,πειραζω πολυ τους γυρω μου κ μου αρεσει να τους κανω να γελανε!! Είναι το καλυτερο μου! Είμαι ψυχή στην παρέα και οχι κομπάρσος.

 

 - Τι ειναι αυτό που σε χαλάει στην καθημερινότητά σου;

Με χαλάει όταν κάθομαι παραπάνω απο ότι πρέπει κάποιες φορές και τεμπελιάζω. Αυτό με αποδιοργανώνει και δε με αρέσει καθόλου. Γι αυτο κ οταν συμβαινει αυτό,  κανω πολυ γυμναστικη για να ξεχνιεμαι  ώστε να κανω και καλό στον εαυτό μου!


- Ο πατέρας σου "γουστάρει" όλα αυτά που κάνεις επαγγελματικά;

Συνήθως γουστάρει ο πατέρας μου ναι και αυτό δε στο λέω ψωνίστηκα. Και λέψ  συνήθως γιατι εχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν ηταν θετικός για αποφάσεις που ειχα πάρει. Και για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα όταν ηταν να πάω eurovision έδειχνε ανήσυχος για το πως θα πάνε τα πραγματα. Φοβοταν μηπως κατι δεν παει καλα κ με ριξει ψυχολογικα όλο αυτό. Παντα τον ακούω γιατι η ζωη, μου εχει δειξει πως με την εμπειρια που εχει, δύσκολο να πέσει εξω. Βεβαια ειμαστε πλεον σε ενα επιπεδο σχεσης που ο ενας ακουει και  συμβουλευεται τον αλλο και  αυτο ειναι περα για περα υγιες!

- Τι στόχο θέτεις επαγγελματικά με τον τρόπο που δουλεύεις;

Ο πρωταρχικος στοχος οταν ξεκινησα και  μπηκα στη δουλεια ηταν να μεινω στο χωρο, να εχω διάρκεια δηλαδή. Ζούμε περίεργες εποχές και γενικά αλλά και καλλιτεχνικά. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. Αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. ίσως στις μέρες μας να έχει μεγαλύτερη ουσία ο στόχος αυτός. ,

- Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Μενιδιάτης βγήκε και είπε οτι αν δεν υπήρχε ο πατέρας μου δε θα ήμουν τραγουδιστης. Θα μπορούσες να το πεις και εσυ αυτο;

Θεωρω πως αυτο που ειπε ειναι σωστο και το συμερίζομαι και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ναι θα μπορούσα και εγώ να το πω και οχι επειδή έγινε κάποια κίνηση για να με παρακινήσει αλλά γιατί μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική , υπάρχει πάντα το ερέθισμα και αποκτάς μεγάλη αγάπη ακόμη και οταν δε το γνωρίζεις αρχικά. Δε θα μπορουσα χωρις μουσικη. Είναι ζωη και οξυγονο για μενα. Είναι  πηγη δημιουργιας και εξωτερίκευσης συναισθηματων. Θεωρώ τον εαυτο μου πολυ τυχερο που το ακολούθησα!


- Είσαι ντουέτο τα τελευταία χρονια με τον Γιώργο Λιανο σε εμφανίσεις που κάνετε! Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Ναι με τον Γιωργο συνεργαζόμαστε τα τελευταια χρονια αλλα παντα παραλληλα κανω πραγματα και μονος όπως εκανα και πριν η όπως και  ο Γιωργος κανει και  τηλεοραση. Υπάρχει  χημεια καλη ,  συνεργαζομαστε αψογα, εχουμε το ιδιο σκεπτικο των πραγματων και  ειμαστε και πολυ καλοι φιλοι που μετράει στην τελική. Σύν  πως οπου παμε γινεται χαμος... (χεχε) Άρα γιατι να αλλάξεις ολα αυτα?

 - Πόσο life style είσαι στην ζωή σου;

Δεν είμαι   καθολου. Είμαι  χυμα εντελως. Μου αρέσει  αυτο γιατι ειμαι πανω απ ολα αυθεντικος χωρις να πρεπει να αναλωνομαι σε πραγματα που καποιοι τα θεωρουν μερος της δουλειας. Το σεβομαι αλλα δεν ειμαι εγω!!


- θα μου κάνεις ένα σχολιο για τον Αγάθωνα και τους KOZA MOSTRA; Έχουμε τύχη στην Σουηδία μ αυτο το κομμάτι;

Κανείς  δεν μπορει να ξερει τι θα γινει στη Σουηδια. Δυστηχώς  ειναι στο dna του λαού μας να εχει άποψη  για τα παντα   και για πράγματα που δε  γνωριζει καν! Οι γνωστοί επιστήμονες που συνήθως τους πετυχαίνεις στα γηήπεδα και σου βγάζουν σε 5 λεπτα ενδεκαδες και σου λενε για ποιους λόγους δεν θα επρεπε να παίζει ο καθενας. Το έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές και  παλι ομως θα πω πως κανείς δεν μπορει να προβλέψει κατι. Θα  ευχηθω καλή επιτυχία γιατι στο φινάλε η χώρα μας πάει. Όλα τα αλλα ειναι περιττά!


1 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

11/03/2013 - 17:35 - Γιάννης Εγγονόπουλος: Ωραία συνέντευξη, γιαυτό γουστάρουμε τον Γιάννη Βαρδή, γιατί είναι πολύ σημαντικό παρόλη την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία που έχει ένας καλλιτέχνης, να παραμένει αληθινός με χιούμορ και να είναι "χύμα" στην καθημερινότητά του. Απο εκεί και πέρα για εμάς που τον αγαπάμε είναι φωνάραααααα και περιμένουμε με το καλό νέα του τραγούδια! Γ.Ε.

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper