Α' ΕΠΣΕ: Προσπάθησε η Καστέλλα αλλά έχασε από το Λήλα

Α ΕΠΣΕ: Προσπάθησε η Καστέλλα αλλά έχασε από το Λήλα


Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στους αγώνες που άνοιξαν την 9η αγωνιστική της Α" Εύβοιας και έχοντας και τα προγνωστικά με το μέρος τους κέρδισαν ο Λήλας με τον Ταμυναϊκό ενώ νίκη πέτυχε και ο ΑΠόλλωνς της Ερέτριας επί του Ολυμπιακού παίζοντας με 10 παίχτες. Χωρίς γκολ έληξε το ματς στη Δροσιά μεταξύ του ΑΠΚΟ και του Ελλήσποντου.




ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 1-0

Ο Λήλας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 10', με ένα ωραίο σουτ βολέ του Αγραφιώτη ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και αυτό ...του έκανε κακό αφού ήταν πιο χαλαρός σε μεγάλα διαστήματα μετά. Μάλιστα η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και ήταν επικίνδυνη συνεχώς για την εστία του Τσάμαρη, έχοντας δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ. Ο Μήτρου με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 33' σημάδεψε το δοκάρι. Ο Λήλας ανέβηκε μετά το 65' κι έχασε ευκαιρίες αλλά και η Καστέλλα ήταν επικίνδυνη όποτε έκανε τις αντεπιθέσεις της. Από το 75' η Καστέλλα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακρή


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ 3-1

Ο ομάδα των Ζαράκων πήγε να κάνει πραγματικό ντέρμπι τον αγωνα των γειτονικών ομάδων ισοφαρίζοντας σε 1-1 λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Αλιβερίου έκανε αισθητή τη διαφορά της και με δυο γκολ πήρε τη νίκη. Ο Βασίλης Τσαλιαγκός πέτυχε δυο γκολ κι έφθασε κι αυτός τα 7 και είναι μαζί με τον Τόρα της Ερέτριας και το Νικο Μαστροκώστα του Λήλα στην πρώτη θέση των σκόρερ. Στο 34' έκανε το 1-0 ο επιθετικός του Ταμυναϊκού  και στο 55' έδωσε διαφορά δυο γκολ στην ομάδα του κάνοντας το 3-1. Στο 40' ο Βασίλης Δημολιάνης είχε ισοφαρίσει για τα Ζάρκα κκαι με τη λήξη του ημιχρόνου ο Ιωαννίδης από πάσα του Τσαλιαγκού είχε ξαναδώσει προβάδισμα στον Ταμυναϊκό.


ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-0

Μετά από 6 ήττες η Δροσιά δεν έχασε αυτή τη φορά αλλά και πάλι ο τερματοφύλακάς της Σπύρος Οικονομίδης είχε μια πολύ καλή απόδοση και δεν άφησε να σκοράρει τους παίχτες του  Ελλήσποντο που ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις επιθέσεις τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΑΠΚΟ ανέβασε τη διάθεσή του μόνο στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσε να κάνει άτι ουσιαστικό αφού η άμυνα της Λαμψάκου ήταν καλή. Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι με τον Τσούτη στο διάστημα που είχαν την υπεροχή οι φιλοξενούμενοι και ο Ελλήσποντος με τον Γεωργίου στην επανάληψη.



ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 1-0

Ο Απόλλωνας είχε υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Βαλκάνο στον πάγκο του μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Αντώνη Τσαραντάνη και επανήλθε στις νίκες υποχρεώνοντας τους ερυθρόλευκους της Χαλκίδας στην τρίτη του ήττα μετά από 4 αγωνιστικές που είχαν μείνει αλώβητοι. Για την Ερέτρια ήταν η 4η συνεχόμενη στο γήπεδό της μετά την ήττα στην πρμιέρα από την ΑΕΚ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Λιατίφης που πήρε την μπαλιά από τον Τόρα στο 74', μπήκε στην  περιοχή από αριστερά και με έξοχο σουτ στην αντίθετη γωνια πήρε τη νίκη σε ένα διάστημα που αγωνιζόταν μάλιστα, με παίκτη λιγότερο αφου από το 43' είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα ο Μεμάι.





Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper