Σοκάρει ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης: «Από την ημέρα που τη σκότωσα, είμαι πολύ καλύτερα» !

Σοκάρει ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης: «Από την ημέρα που τη σκότωσα, είμαι πολύ καλύτερα» !

Nέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για το άγριο έγκλημα στη Νέα Σμύρνη. Ο 38χρονος μητροκτόνος υποστηρίζει ότι μετά τη δολοφονία της μητέρας του νιώθει… καλύτερα.

«[…] H μάνα μου, μού έκανε κακό. Μου έκανε κάτι περίεργα πράγματα και είχα συνέχεια πονοκεφάλους. Δεν ξέρω πώς το κατάφερνε. Μου ασκούσε μία περίεργη επιρροή λες και με μαγνήτιζε. Και ενώ προκαλούσε πονοκεφάλους και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει, αυτή συνέχιζε να μιλάει συνέχεια και δεν άντεχα να ακούω ούτε τη φωνή της. Εκείνη τη μέρα άρχισε πάλι τη συζήτηση ενώ είχα καταλάβει ότι είχε κάνει πάλι τα μαγικά της και με είχε πιάσει πονοκέφαλος. Το ξέρετε ότι από την ημέρα που τη σκότωσα σταμάτησαν και οι πονοκέφαλοι και τα πάντα και είμαι μια χαρά; Από την ημέρα που τη σκότωσα έχω παρατηρήσει ότι είμαι πολύ καλύτερα. Ας σταματούσε κ αυτή να μου μιλάει συνέχεια…».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του CNN Greece, στην ομολογία του παραδέχεται ότι μπήκε στο υπνοδωμάτιο με δύο μαχαίρια και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Μόλις κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει δεν δίστασε να κλειδώσει την πόρτα του υπνοδωματίου και να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά. Πήγε στον νεροχύτη της κουζίνας, έπλυνε τα μαχαίρια και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «… ναι, θα την άφηνα κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο. Τι σημασία έχει πού ήταν; Σημασία έχει ότι έπαψε να με ενοχλεί…».

Πολλές φορές χωρίς ειρμό και σίγουρα χωρίς λογική, ο 38χρονος στην απολογία του δεν είπε ούτε μία στιγμή ότι μετάνιωσε, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση κάνουν λόγο ξεκάθαρα για ένα άτομο με βαριά ψυχολογικά προβλήματα και τους κάνει εντύπωση ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν φάρμακα, ούτε όμως και συνταγογράφηση φαρμάκων τη στιγμή που η εικόνα του 38χρονου είναι ξεκάθαρα μια εικόνα ενός ανθρώπου, ο οποίος χρήζει άμεσα εγκλεισμού.

Ο δράστης κρατείται, καθώς το έγκλημα σημειώθηκε στις 7 Μαΐου και πρέπει να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα και μετά να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

πηγή Newsbomb.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper