Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή !

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή !

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για σήμερα Κυριακή (10/3/19).

Κριός

Δείτε όλα τα θέματά σας με πιο αίσια οπτική, αγαπητοί Κριοί! Η διαύγεια και η αισιοδοξία σας είναι οξυμένες, κάτι που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Θα δείτε ότι έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα!

Ταύρος

Η βελτίωση της διάθεσής σας είναι προτεραιότητα, αγαπητοί Ταύροι!

Θα έχετε τη στήριξη του σύμπαντος σε αυτή την «αποστολή». Σας αναμένουν θετικά αποτελέσματα όσο λειτουργείτε με ειλικρίνεια και ρεαλισμός.

Η ευγένειά σας θα κάνει θαύματα και στην οπτική των άλλων προς εσάς και τα ζητούμενά σας!
Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (10/3/19)

Δίδυμοι

Νιώθετε κάπως ανασφαλείς, αγαπητοί Δίδυμοι; Ίσως να έχετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και η οπτική σας θα είναι νεφελώδης. Μην ενδώσετε στον αρνητισμό, γιατί δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Στραφείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους εμπιστεύεστε… Οι συμβουλές που θα σας δώσουν θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Καρκίνος

Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους ανθρώπους, αγαπητοί Καρκίνοι! Μαζί τους θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να βιώσετε διασκεδαστικές εμπειρίες. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιδράτε στα γεγονότα με αμεσότητα και θα δείτε πολλά πράγματα να μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, έχετε ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή. Σύντομα θα κατακλυστείτε από καινούργια όνειρα και σχέδια!

Λέων

Πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας, αγαπητοί Λέοντες! Πρέπει να καταλάβετε τη θέση που βρίσκεστε, τα σημεία που η συμπεριφορά σας ίσως ήταν εμμονική. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων… Τολμήστε να περάσετε από αυτή τη διεργασία για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Εστιάστε στους στόχους και βάλτε σε σειρά τα επόμενα σχέδιά σας, χωρίς να επιτρέπετε σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν την ισορροπία σας!

Παρθένος

Έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Παρθένοι. Είναι γεγονός ότι πλέον αρχίζουν να καταπονούνται τα όριά σας… Νιώθετε να χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Ζυγός

Έχετε μεγάλες προσδοκίες αλλά η απάθεια δεν θα βοηθήσει στην πραγμάτωσή τους, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την τωρινή σας θέση έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων, γι’ αυτό δεν καταλήγετε στο πού θέλετε να στοχεύσετε. Αφιερώστε χρόνο σε έναν διάλογο με τον εσωτερικό σας εαυτό… Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας, να μην επιτρέψετε σε αυτή τη δυσχέρεια να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Κάποιες δυσκολίες και λάθη του παρελθόντος σας πιέζουν, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα σχέδιά σας φαίνεται να συναντούν κι άλλες καθυστερήσεις, κάτι που σας κάνει νευρικούς. Οι συγκρούσεις με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος δεν πρόκειται να βελτιώσουν καμία κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να υιοθετήσετε πιο διπλωματική στάση έναντι των πραγμάτων… Μόνο έτσι θα αποφύγετε να τα κάνετε χειρότερα.

Τοξότης

Έχετε ανάγκη από απομόνωση, αγαπητοί Τοξότες; Ίσως κάποια θέματα που βγουν στην επιφάνεια, δεν σας αφήνουν να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσο αφορά προβλήματα στο οικιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι πρόκειται για κάποιες περαστικές δυσκολίες και σύντομα όλα θα βελτιωθούν. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, όσο συνεχίζετε να απομακρύνετε από κοντά σας τα εμπόδια που καθυστερούν την πορεία σας!

Αιγόκερως

Τα άστρα σας θα σας χαμογελάσουν, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που σας διέπει, θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές βλέπετε να μην έχουν αποτέλεσμα: Εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Όσο θα βελτιώνετε την οπτική σας, θα φτάνετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να χαράξετε το λαμπρό σας μέλλον!

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις σας φαντάζουν χαοτικές γιατί έχουν συσσωρευτεί πολλές και σας πιέζουν, αγαπητοί Υδροχόοι. Φυσικά αγχώνεστε την τελευταία στιγμή, προκειμένου να διεκπεραιώσετε όσο μεγαλύτερο όγκο μπορείτε. Πρέπει να θέσετε καινούργιες ασφαλιστικές δικλείδες, να χειρίζεστε τα πάντα όταν προκύπτουν με ψυχραιμία και λογική. Η ανακούφιση που θα νιώθετε μετά, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές σας δεξαμενές!

Ιχθύες

Είστε γεμάτοι ενέργεια και κοινωνική ορμή, αγαπητοί Ιχθύες! Με όπλο σας αυτή την αποφασιστικότητα, θα καταφέρετε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει ελπίδα, θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα και θα βάλει τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου που θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν!

Πηγή: astro-live.gr

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper