Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Η Μαργκώ απειλεί τη Νικόλ! «Αν μιλήσεις, θα πεθάνεις»! Η εξέλιξη του Τατουάζ πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Η Μαργκώ απειλεί τη Νικόλ! «Αν μιλήσεις, θα πεθάνεις»! Η εξέλιξη του Τατουάζ  πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

H Mαργκώ είναι σε πολύ άσχημη θέση καθώς ο Νικόλας βρίσκεται κοντά στην αλήθεια για το εμπόριο όπλων, ενώ οι απειλές που δέχεται από την Πιλάρ και η αρνητική στάση της Νικόλ τη φτάνουν στα άκρα. Η σκληρή γυναίκα ξέρει από φόνους και δεν θα διστάσει να το ξανακάνει για να σώσει τον εαυτό της, τον γιο της και την εταιρεία της.

Η Πιλάρ εκβιάζει ανοιχτά τη Μαργκώ: «Αν δεν μου δώσεις όσα μου χρωστάς θα μιλήσω για όλα όσα ξέρω σχετικά με το εμπόριο όπλων που κάνεις εδώ και χρόνια με τα καράβια σου», της λέει, αλλά η Μαργκώ όπως πάντα δεν θορυβείται από τις απειλές της. Λίγο αργότερα η Πιλάρ επισκέπτεται τον Νικόλα με σκοπό να μιλήσει για όλους και όλα και οι πληροφορίες που του δίνει τον αφήνουν άφωνο.

 

Ανάμεσα στις σημαντικές πληροφορίες για το εμπόριο όπλων, τού επιβεβαιώνει το γεγονός ότι και ο Τόνυ ήταν μπλεγμένος στις μεταφορές. Αυτό τον ξαφνιάζει πολύ και αποφασίζει να φτάσει αυτή την έρευνα μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ προειδοποιεί τη Νικόλ και την απειλεί με τη ζωή της: «Ξέρεις πολύ καλά Νικόλ μου, ότι όποιος προδίδει το Συμβούλιο το πληρώνει με τη ζωή του. Κοινώς αν φύγεις και κυρίως αν μιλήσεις, θα πεθάνεις! Βλέπεις δεν έχεις και πολλές επιλογές», της ξεκαθαρίζει και την τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Πιλάρ συναντήθηκε με τον Νικόλα και μαζί με τον Τόνυ αποφασίζουν ότι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους: «Πολύ αέρα πήρε αυτή και πρέπει να της τον κόψουμε, δεν νομίζεις;», του λέει και καταστρώνει αμέσως σχέδιο για να τη βγάλει από τη μέση.

 

Αμέσως μετά ο Τόνυ προσπαθεί να προσεγγίσει την Πιλάρ, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει κουβέντα. Παράλληλα, ο Νικόλας μιλάει με τον Τόνυ και η φιλία τους λήγει άδοξα, καθώς ο Νικόλας δεν μπορεί να υποκρίνεται πια μπροστά του και παραδέχεται ανοιχτά πως σκοπεύει να τον κυνηγήσει: «Να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα με σταματήσει και θα το φτάσω μέχρι τέλος, ακόμα κι αν κινδυνεύεις να μπεις φυλακή. Λυπάμαι!», παραδέχεται και κλείνει ραντεβού με την Πιλάρ.

Η Πιλάρ φτάνει στην Αθήνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στο ραντεβού της με τον Νικόλα, γεγονός που τον ανησυχεί, καθώς δεν τη βρίσκει πουθενά και πηγαίνει στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της! Η Νικόλ που φοβάται για τη ζωή της, παλεύει να ξεκόψει από τη Μαργκώ και τα όπλα, αλλά αυτό φαντάζει ακατόρθωτο, ενώ ο Νικόλας πιέζει την Τατιάνα να ερευνήσει την εξαφάνιση της Πιλάρ και πέφτει πάνω σε ένα στοιχείο που θα ανατρέψει τις ισορροπίες...


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος