Στον ΑΝΤ1 σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Σκορδά - Αρναούτογλου - Μακρυπούλια - Μπεκατώρου ανανέωσαν !

Στον ΑΝΤ1 σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Σκορδά - Αρναούτογλου - Μακρυπούλια - Μπεκατώρου ανανέωσαν !

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews έπεσαν οι πρώτες υπογραφές µε δύο πρόσωπα, ενώ αναµένονται σύντοµα και οι υπόλοιπες. ∆εδοµένη θεωρείται η παραµονή της Φαίης Σκορδά, της Ζέτας Μακρυπούλια, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα συµβόλαια των οποίων έληγαν κανονικά τον Ιούνιο µε δυνατότητα µονοµερούς επέκτασης για έναν χρόνο από τον ΑΝΤ1.

 

Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες το κανάλι αναµένεται να αποδεσµεύσει τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς λόγω πολλών σειρών δεν διαφαίνεται κάποιο νέο πρότζεκτ για την αξιοποίησή του. Ανοιχτό παραµένει το θέµα της ∆ούκισσας Νοµικού, καθώς εξετάζεται ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Σε ό,τι αφορά την είσοδο νέων προσώπων, πηγές από τον σταθµό αναφέρουν ότι προτιµούν να αξιοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα σε δεύτερο πρότζεκτ, παρά να πάρουν παρουσιαστές άλλων καναλιών.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 δίνει και επίσηµα το «πράσινο φως» σε τρεις σειρές. Οι ιθύνοντες του σταθµού ενηµέρωσαν τους παραγωγούς των σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα», «Μην ψαρώνεις» και «Γυναίκα χωρίς όνοµα» ότι θα συνεχιστούν και τη νέα χρόνια και ζήτησαν κοστολόγια για να προχωρήσουν στην ανανέωση νέου κύκλου επεισοδίων.

Την ίδια στιγµή, «τρέχει» το στήσιµο του νέου καθηµερινού σίριαλ «Αγριες µέλισσες», που προµηνύεται ιδιαίτερα φιλόδοξο και σηµαντικά ακριβότερο από τις συνήθεις καθηµερινές σειρές. Σύµφωνα µε πληροφορίες, για τις ανάγκες της σειράς εποχής που διαδραµατίζεται τη δεκαετία του ’50 θα κατασκευαστεί σκηνικό ολόκληρης πλατείας µε καταστήµατα (καφενείο, φούρνος, τσαγκάρικο) στα πρότυπα µεγάλων στούντιο της Cinecita, όπου θα γυρίζεται µεγάλο µέρος της σειράς. Τα πρώτα σχέδια παρουσιάστηκαν ήδη στον ΑΝΤ1 από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Αρβανίτη, ενώ η κατασκευή ξεκινά άµεσα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper