Για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα : Ποια είναι η Ελληνολιβανέζα που λένε ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον σύντροφό της ;

Για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα :  Ποια είναι η Ελληνολιβανέζα που λένε ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον σύντροφό της ;

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, τής επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί ότι η 32χρονη κατηγορείται ότι το περασμένο Σάββατο, μετά από έναν μεγάλο καβγά έσπρωξε τον 39χρονο φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Από την πλευρά της, η 32χρονη εκρηκτική ελληνολιβανέζα, υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο και ότι ο σύντροφός της έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχό του καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, τσακώνονταν και απειλούνταν και ενώ καλούσε την αστυνομία για βοήθεια, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόναν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Το κορίτσι με καταγωγή από τον Λίβανο και την Ελλάδα, είναι μια γνωστή φιγούρα στα Νότια Προάστια όπου κατοικεί και δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει τα δέκα λεπτά διασημότητας.

Τον χειμώνα του 2010, η σχέση της με τον γιο της βασίλισσας της μπουχάρα Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο, θα έχει άδοξο τέλος, όταν μετά από έναν καυγά που είχαν τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.

Ο τότε σύντροφός της ανταπάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και η ιστορία τους έγινε μια μίνι σαπουνόπερα λίγων ημερών σε κανάλια και κουτσομπολίστικες εφημερίδες.

Μέχρι τον καυγά, το ζευγάρι σύχναζε στα κοσμικά στέκια της Παραλιακής και της Αθήνας, φωτογραφιζόμενο σε στιγμές ευτυχίας και με την Ε.Λ. να είναι αποκαλυπτική σε κάποια ενσταντανέ.

Κάποιοι την θυμούνται σε μια αλήστου μνήμης τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Βασίλη Δρυμούση στο Alter να πλένει μια μηχανή ή να δοκιμάζει κρασί.

Πηγή συνέντευξης Δελτίο STAR 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper