Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η τραγική σύμπτωση και η αναβολή του δικαστηρίου

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η τραγική σύμπτωση και η αναβολή του δικαστηρίου

Αδυνατώ να περπατήσω. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ». Τραγικά τα όσα αναφέρονται για την κατάσταση της υγείας τού πάλαι ποτέ λαμπερού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, σε αγωγή κατά κατά των υπευθύνων αναφορικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, πριν από ενάμιση χρόνο. Ο γοητευτικός παρουσιαστής, τον οποίο πρωτογνώρισε το κοινό μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star» με τη Ναταλία Γερμανού, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά και νοητικά προβλήματα, όπως αναφέρεται αναλυτικά στην αγωγή, που θα εκδικαζόταν σήμερα 15/4, αλλά πήρε αναβολή.

Στην εν λόγω αγωγή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Βαρσάμη, ζητούν από τον οδηγό του λεωφορείου που ευθύνεται - καθώς λένε - για τη μοιραία σύγκρουση, τρία εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, αφού όπως αναφέρεται, ο παρουσιαστής έχει υποστεί σημαντικές νοητικές και κινητικές βλάβες, κάποιες από τις οποίες δίχως ελπίδα ίασης. Το σοβαρό τροχαίο που είχε την 25η Δεκεμβρίου του 2017 τον έχει αφήσει «φυτό» και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, πόσο μάλλον να φροντίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του.

Πίο συγκεκριμένα, η οικογένεια ζητά 2.796.000 ευρώ αποζημίωση για τον Κωνσταντίνο και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου γιου του μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του. 

 

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης (Papadakis Press)

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του. Τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. 

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης (Papadakis Press)

Η μητέρα του ήταν 14 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο

Είναι από τις απίστευτες συμπτώσεις που συμβαίνουν στη ζωή και την κάνουν να μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έξι χρόνια πριν το τροχαίο του, είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του, η οποία έμεινε σε κώμα για 14 χρόνια έπειτα από ατύχημα. Μιλώντας, το 2011, στην εκπομπή «Μίλα», είχε αναφερθεί στο ατύχημα, λέγοντας πως η μητέρα του έπεσε από μηχανάκι και χτύπησε στο κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της. 

Για έξι μήνες, η μητέρα του βρισκόταν στην εντατική και υποστηριζόταν από ιατρικά μηχανήματα. Έπειτα και για 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση και την φρόντιζε εκείνος και η αδερφή του. «Το χτύπημα σαν χτύπημα ήταν τόσο λίγο που αν είχε μπει εγκαίρως στο χειρουργείο θα ήταν μια χαρά», είχε δηλώσει τότε ο γοητευτικός Κωνσταντίνος.

Πηγή Ethnos.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος