Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Μαφίας των Φυλακών Κορυδαλλού»: Μετά τον Αλ. Λυκουρέζο ένταλμα σύλληψης και για άλλο γνωστό δικηγόρο

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Μαφίας των Φυλακών Κορυδαλλού»: Μετά τον Αλ. Λυκουρέζο ένταλμα σύλληψης και για άλλο γνωστό δικηγόρο

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Μαφίας των Φυλακών Κορυδαλλού»: Με ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας, ζήτησε και τη σύλληψη και του γνωστού δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου για εμπλοκή του στην υπόθεση – Είχε προηγηθεί η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το μεσημέρι της Πέμπτης .

Ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτύχιου Νικολοπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», συνελήφθη μετά την κατάθεση του, o Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του ανακριτή και αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο κ. Λυκουρέζος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με βάση ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή για την υπόθεση των φυλακών Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο, το όνομα του οποίου επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

Ο Αριστείδης Φλώρος στη δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έχει καταθέσει ότι τόσο ο συλληφθείς δικηγόρος (για την απόπειρα σε βάρος του έχει καταδικασθεί ο Αρ. Φλώρος) όσο και κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής έχουν επιχειρήσει να του αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί σε συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του. Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίμαχης επίθεσης, που πλέον εμπλέκονται και στη “μαφία των φυλακών”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper