Ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ είναι μόλις τρεις μήνες μαζί και ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη!

Ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ είναι μόλις τρεις μήνες μαζί και ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη!

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία και τον νέο σύντροφό της, πρωταθλητή του kickboxing, Γιώργο Γκροπάι.


Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τρεις μήνες ζευγάρι, οι δυο τους όχι μόνο είναι σίγουροι για τον έρωτά τους, αλλά πρόσφατα πήραν και την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκεκριμένα, σε ένα όμορφο σπίτι στα Πετράλωνα, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και των δύο. Η ηθοποιός, η οποία μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό», μένει στην Αθήνα, ενώ ο σύντροφός της μέχρι πρότινος ζούσε στον Βόλο. Αυτό άλλαξε όταν ο 20χρονος πρωταθλητής αποφάσισε να έχει ως βάση του την πρωτεύουσα, προκειμένου να είναι κοντά στην Τραϊάνα και να ταξιδεύει στη γενέτειρά του μόνο όταν έχει αγώνες.

Όπως αυτή την περίοδο, που προπονείται για το WKN (World Kickboxing Network Greece), που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, και θα φύγει για την πόλη όπου μεγάλωσε. Θα είναι μία από τις λίγες φορές που η αγαπημένη του δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών της στη νέα τηλεοπτική σειρά, όπου ενσαρκώνει μια αεροσυνοδό και συμπρωταγωνιστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η απόφαση για τη συγκατοίκηση ελήφθη από κοινού, με τον Γιώργο να έχει πλέον εγκατασταθεί στο σπίτι της Τραϊάνας. Η σχέση τους, σύμφωνα με τη Realnews οδεύει από το καλό στο καλύτερο και όλα δείχνουν ότι η συμβίωση λειτουργεί θετικά και για τους δύο. Πέρα από όμορφες βραδιές στο σπίτι τους, μόνοι ή με καλούς φίλους, τους αρέσει να ταξιδεύουν μαζί σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Πρόσφατα, οι δυο τους πέρασαν μερικές ημέρες στο Παρίσι, καθώς ο Γιώργος Γκροπάι είχε προκριθεί σε κορυφαίους αγώνες κικ μπόξινγκ που διεξήχθησαν εκεί. Το κορίτσι που κατά καιρούς προκαλεί αντιδράσεις, άλλοτε με τη στάση της και άλλοτε με τις δηλώσεις της, και που κάποτε είχε ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με ένα καυτό τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην υγειά μας» μοιάζει να έχει βρει πλέον αυτό που έψαχνε σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper