Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Κατερίνα Ντούσκα: Αποκαλύπτει τα προβλήματα με το βάρος της και τα άγχη της, πριν την Eurovision!

Κατερίνα Ντούσκα: Αποκαλύπτει τα προβλήματα με το βάρος της και τα άγχη της, πριν την Eurovision!

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι έτοιμη να ανέβει στη σκηνή της Eurovision και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει η Ελλάδα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου, πραγματοποιείται ο Α’ Ημιτελικός και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με το τραγούδι «Better Love» θα ξεσηκώσει το ευρωπαϊκό κοινό. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Expo στο Τελ Αβίβ, η Κατερίνα μιλάει στο περιοδικό In Style για τα άγχη της για το μεγάλο βράδυ, το Girl Power, για τις αυξομειώσεις στο βάρος της και τις ταλαιπωρίες που έχει περάσει με τα κιλά της και αναφέρεται για ακόμη μια φορά στον λόγο που αρνείται να μιλήσει για τη σχέση της με τον Leon of Athens.

Μια ανάσα πριν από τον τελικό, η Κατερίνα παραδέχεται πως έχει περάσει από διάφορα κύματα σε ό,τι αφορά στην ψυχολογία της. “Όσο πλησιάζουν οι μέρες, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Είναι ένας αγώνας με τον εαυτό σου να κρατάς την ηρεμία και την ψυχραιμία σου και να μη χάνεις την ουσία. Κάνουμε μουσική και η μουσική μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και φυσικά την διοργάνωση. Με αυτό τον τρόπο προσπαθώ να αγχώνομαι για όσο το δυνατόν λιγότερα. Θα σκεφτώ τον ήχο μου, τα φώτα, να μη πέσει κανένας, να μη σκιστεί κάποιο ρούχο”.

Η Κατερίνα θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Deux Hommes. “Το φόρεμα που επιλέξαμε κλείνει το μάτι στην Αναγέννηση. Είναι maxi και έχει μια θεατρικότητα. Η χρωματική παλέτα κινείται ανάμεσα στο ασημί, το μπεζ και το λευκό. Συμβαδίζει απόλυτα με το concept. Χαίρομαι που γνώρισα τους Deux Hommes. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τόσο έντονα το παιδί μέσα τους, κάτι που θεωρώ απαραίτητο για κάθε καλλιτέχνη. Όταν μπαίνω στο ατελιέ τους, νιώθω και εγώ σαν μικρό παιδί που μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο. Τα σχέδια τους είναι ευφάνταστα”.

Το “Better Love” είναι ένα power pop song με τον οποίο ταυτίζεται απόλυτα αφού και η ίδια νιώθει power girl. “Κάθε γυναίκα οφείλει να πιστεύει ότι είναι power girl. Για εμένα δυναμικό κορίτσι είναι εκείνο που πιστεύει στον εαυτό του, που ακολουθεί αυτό που θέλει η ίδια, που ακούει τις προσωπικές της ανάγκες. Να μπορεί να είναι μόνη της, να είναι ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της εκείνη και όχι κάποιος άντρας, σχέση ή τα θέλω του περίγυρου. Η γυναίκα έχει βασανιστεί πολύ μέσα στον χρόνο με το τι απαιτούν οι άλλοι από εκείνη. Νομίζω ότι διανύουμε πολύ ωραίες εποχές. Υπάρχει μια συναίσθηση γύρω από τέτοια θέματα και η γυναίκα πια αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι όποια πραγματικά θέλει να είναι”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος