Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Αυτές θα είναι οι σειρές της νέας σεζόν. Ερωτηματικό το κανάλι που θα είναι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου !

Αυτές θα είναι οι σειρές της νέας σεζόν. Ερωτηματικό το κανάλι που θα είναι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου !

Κυρίαρχο στοιχείο της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα αποτελέσουν τα σίριαλ. Η ελληνική μυθοπλασία ζει παλιές ένδοξες μέρες και την επόμενη σεζόν αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη.

Στον ALPHA που είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι αυτή την στιγμή θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους οι σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ενώ όπως φαίνεται ολοκληρώνει τον κύκλο της η σειρά «Το Σόι σου» μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας θα προστεθεί η σειρά «Κρατάς Μυστικό» ενώ δεν αποκλείεται να δούνε και δραματική σειρά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, τίτλους τέλους θα ρίξει και το Τατουάζ αυτή την σεζόν.

Φουλ στη μυθοπλασία θα είναι και το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχε δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστούν οι σειρές «Πέτα τη φριτέζα», «Μην ψαρώνεις» και «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ η σειρά «Επιστροφή» θα τελειώσει τη φετινή σεζόν. Το φθινόπωρο όπως όλα δείχνουν στο πρόγραμμα θα υπάρχει καθημερινή σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Άγριες Μέλισσες», αλλά και κωμική σειρά με τον τίτλο «Λαχείο» που θα αποτελεί διασκευή ξένου κόνσεπτ. Φυσικά η μεγαλύτερη προσμονή υπάρχει για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» του οποίου η επιστροφή ανακοινώθηκε επισήμως από το κανάλι.

Ένα remake αναμένεται να προστεθεί και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρόκειται φυσικά για το «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει με νέα επεισόδια 20 χρόνια μετά την πρώτη μετάδοσή του στο Mega. Στο κανάλι του Φαλήρου θα μεταδίδεται και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που θα θυμίζει το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Mega. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα για επιστροφή της «Πολυκατοικίας» στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειρόπιαστο.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει βέβαια στον Ανδρέα Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης του Τατουάζ και η ομάδα του αποχωρούν από τον ALPHA και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τηλεοπτικά κανάλι της επόμενής τους δουλειάς. Ήδη πάντως έχει κυκλοφορήσει το trailer ωστόσο ακόμη παραμένει άγνωστο το κανάλι που θα τη μεταδώσει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος