Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ αποκαλύπτει: «Θέλω να παντρευτώ ή να κάνω ψυχοθεραπεία για να μην με νοιάζει ο γάμος»

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ αποκαλύπτει: «Θέλω να παντρευτώ ή να κάνω ψυχοθεραπεία για να μην με νοιάζει ο γάμος»

Ο λόγος για την Σίσσυ Δαμουλάκη η οποία ενσαρκώνει την Ειρήνη στη σειρά!

Αναμφισβήτητα, οι πιο χαρούμενες στιγμές του «Τατουάζ» είναι εκείνες με την ερωτοχτυπημένη Ειρήνη. Μπορεί να θέλει να παντρευτεί διακαώς τον Σέκερη -ή έστω να παντρευτεί όποιον μπορεί- αλλά η Σίσσυ Δαμουλάκη που την ενσαρκώνει διατηρεί τις ενστάσεις της.

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ αποκαλύπτει: «Θέλω να παντρευτώ ή να κάνω ψυχοθεραπεία για να μην με νοιάζει ο γάμος»

Που βρίσκεστε αυτό το διάστημα;
«Στην Κύπρο φυσικά για τα γυρίσματα του “Τατουάζ”».

Είστε από την Κρήτη;
«Ναι. Εμεινα εκεί μέχρι 20 χρονών. Πήγα μετά για τέσσερα χρόνια στην Αθήνα όπου σπούδασα και μετά επέστρεψα στα Χανιά».

Και μοιράζετε τον χρόνο σας μεταξύ Αθήνας, Κρήτης και Κύπρου; 
«Κάπως έτσι... Μου αρέσουν τα ταξίδια, οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα».

Πώς βρεθήκατε αλήθεια στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου;
«Δούλευα στα Χανιά, έπαιρνα μέρος σε παραστάσεις. Μία από τους ιδιοκτήτες του Youca, ενός καλλιτεχνικού χώρου που ανέβαζε μια παράσταση που έπαιζα, γνώριζε τα παιδιά από την παραγωγή, είχαν συνεργαστεί και κάποια στιγμή την πήραν τηλέφωνο να τη ρωτήσουν αν γνωρίζει κάποια κοπέλα γι’ αυτόν τον ρόλο και με πρότεινε. Αρχικά το πλάνο ήταν για 25 επεισόδια».

Λένε πως είστε η όμορφη πλευρά του «Τατουάζ». Ο ρόλος σας έχει χιούμορ.

«Από την αρχή μού άρεσε ο ρόλος αλλά είχα τους ενδοιασμούς μου λόγω της κρητικής διαλέκτου που χρησιμοποιώ. Μου είναι δύσκολο καθώς πολλές λέξεις δεν τις ξέρω, δεν τις χρησιμοποιώ. Παίρνω τηλέφωνο τις γιαγιάδες μου και τους γονείς μου όταν δυσκολεύομαι για να με βοηθήσουν. Σίγουρα θέλει και πολλή πρόβα. Τελικά άρχισε να μου αρέσει ο ρόλος της Ειρήνης. Είναι μοναδικός».

Εχετε δεχτεί βοήθεια από τον Αντρέα Γεωργίου;
«Αυτό που μου άρεσε και με κέρδισε είναι πως δεν δίνει συμβουλές αλλά εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Γι’ αυτό τον εκτιμώ πολύ και του είμαι ευγνώμων. Αφήνει το ελεύθερο στους συνεργάτες του. Και είναι και εξαιρετικό παιδί...».

Αισθάνεστε πως έχετε πάρει συγκεκριμένα εφόδια ή μαθήματα;
«Πολλά. Τον ρυθμό, τους πραγματικούς χρόνους και τη δουλειά αυτή καθεαυτή. Ολα λόγω του “Τατουάζ” τα έμαθα».

Αρα στενοχωρηθήκατε όταν μάθατε πως η σειρά δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν;
«Θα μπορούσε σίγουρα να συνεχιστεί, όμως καλά κάνουν και τη σταματούν τη στιγμή που είναι στο πικ της. Ετσι ο κόσμος θα το θυμάται ως τοπ σειρά. Αν συνεχιζόταν ίσως να ξεφούσκωνε. Μπορεί να μη με συμφέρει αυτό που λέω, καθώς αν συνεχιζόταν μάλλον θα είχα δουλειά και την επόμενη σεζόν, όμως το σωστό είναι να γίνει έτσι».

Είστε στα νέα σχέδια του Αντρέα Γεωργίου; 
«Εχει γίνει κάποια συζήτηση αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Εννοείται πως θα το ήθελα πάρα πολύ».

Ποια είναι όμως αυτή η Ειρήνη... που φαίνεται μάλιστα να έχει εμμονή με τον γάμο; 
«Ολα τα κορίτσια της επαρχίας έχουν εμμονή με τον γάμο. Νομίζω πως υπάρχει αυτή η ανάγκη για να είσαι κοινωνικά αποδεκτός».

Εν έτει 2019;
«Και εγώ για πολλά χρόνια ζούσα έτσι. Πώς πρέπει να μου συμβεί αυτό; Αγαπώ την οικογένεια γιατί έχω μεγαλώσει με τέτοιες αξίες, απλά δεν ξέρω αν μπορεί να υποστηρίξει η κοινωνία μας μια οικογένεια όπως την ονειρεύομαι εγώ, είμαι πολύ ρομαντική. Αρα αν δεν το κάνω με αυτές τις συνθήκες, δεν θα το κάνω καθόλου. Νιώθω άλλωστε τόσο πλήρης με τη δουλειά μου, που δεν θα είχα πρόβλημα και να μη συνέβαινε».

Ο Σέκερης πάντως δεν τη θέλει την Ειρήνη. Γιατί παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει;
«Εχει ένα φετίχ με τις στολές η Ειρήνη. Την ιντριγκάρει όλο αυτό, όπως επίσης και το γεγονός πως συνεχώς τη φτύνει. Σύντομα θα σταματήσει να τον διεκδικεί, όμως πάντα θα υπάρχει μια ανάγκη να την προσέξει, να την ερωτευτεί...».

Και η φάση που προέκυψε με τον Χάρη; 
«Και ο Χάρης παρουσιάστηκε ως πιλότος, είδε η Ειρήνη τη στολή και τρελάθηκε. Με τον Χάρη ήταν παρορμητικό, όμως η Ειρήνη είδε πως ίσως αυτή να ήταν η ευκαιρία της για να παντρευτεί. Μιλάμε και την ίδια γλώσσα, άρα δεν ήταν δύσκολο να συμβεί. Βέβαια δεν είναι Σέκερης».

Υπάρχει περίπτωση να ανέβει η Ειρήνη τα σκαλιά της εκκλησίας;
«Δεν το γνωρίζω. Η Βάνα Δημητρίου όλο μας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλωστε! Ως Ειρήνη πάντως θα ήθελα πολύ να παντρευτώ ή να κάνω ψυχοθεραπεία και να μη με νοιάζει καθόλου ο γάμος».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper