Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ !! Μάθετε πώς με όσα θα διαβάσετε στο Newspistol !

  • 24/05/2019 - BLOG
  • |

Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ !! Μάθετε πώς με όσα θα διαβάσετε στο Newspistol !

Το καλοκαίρι έρχεται, οι μέρες μετρούν αντίστροφα κι όλοι τρέχουν στα γυμναστήρια ...τελευταία στιγμή, προκειμένου να συμμαζέψουν την κυτταρίτιδα. Δυστυχώς όμως δεν θα τα καταφέρουν, εκτός αν ακούσουν εμάς!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα, γνωστή και ως φλοιός πορτοκαλιού, προκαλείται από τις αποθέσεις λίπους κάτω από το δέρμα που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ανώμαλης επιφάνειας. Η κυτταρίτιδα είναι πολύ κοινή, καθώς επηρεάζει το 80-90% των γυναικών και εντελώς ακίνδυνη μεν, αλλά αντιαισθητική. Ο καθένας μπορεί να εμφανίσει κυτταρίτιδα αλλά οι γυναίκες είναι οι «άτυχες» της υπόθεσης, λόγω του τρόπου κατανομής του λίπους στο σώμα τους. Τα σημεία που πλήττει περισσότερο είναι οι μηροί, οι γοφοί και τα οπίσθια, καθώς εκεί οι γυναίκες συγκεντρώνουν περισσότερο λίπος σε σχέση με τους άνδρες


Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΣ

Δύο βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα, που είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πριν σας ...αποκαλύψουμε το πως θα την εξολοθρεύσετε, είναι οι εξής:

1. Η κυτταρίτιδα ΔΕΝ είναι λίπος

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την κυτταρίτιδα με το λίπος. Σχετίζονται, μεν, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η κυτταρίτιδα είναι η ανομοιομορφία στην επιφάνεια του δέρματος, όταν εκεί συυσσωρεύεται λίπος σε μικρές επιμέρους αποθέσεις. Όταν το λίπος διαπερνάει το στρώμα του κολλαγόνου και τον μυικό ιστό, φτάνει ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα μικρό εξόγκωμα.

2. Η απώλεια βάρους ΔΕΝ εξαφανίζει απαραίτητα την κυτταρίτιδα

Πράγματι, αν έχετε περιττό λίπος στο σώμα σας είναι πιθανό να γίνει πιο εμφανής η κυτταρίτιδα. Αλλά ακόμα και αν χάσετε λίπος, δεν είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγείτε από αυτήν. Τα γονίδια, η φλεγμονή και η ορμονική διαταραχή είναι παράγοντες που επίσης επηρεάζουν την κυτταρίτιδα.


ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΛΥΣΗ!

Υπάρχει όμως λύση; Γιατί χιλιάδες δήθεν γιατροσόφια και ..."μυστικές" συνταγές δεν έχουν καταφέρει να την αντιμετωπίσουν; Γιατί δεν έχουν τις μοναδικές ΧΡΥΣΕΣ συνταγές, που προσφέρουν τα τρία παρακάτω προϊόντα, τα οποία ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ περιορίζουν έως εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα!


1ο Προϊόν Έλαιο - CLT Plus - Κατά του Φλοιού Πορτοκαλιού & Έλαιο Σύσφιξης Σώματος και Στήθους

2ο Συνδυασμός Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος & Έλαιο Σύσφιξης σώματος & στήθους

3o Συνδυασμός Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος & Έλαιο Σύσφιξης σώματος & στήθους

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Δεκάδες πραγματικές φωτογραφίες, από ικανοποιημένες πελάτισσες μας, έρχονται καθημερινά στα social media μας, αποδεικνύοντας το παραπάνω. 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Facebook Page

Instagram

E-Shop


ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στα φαρμακεία, καθώς είναι - όπως είπαμε - πηγή της φύσης.

Βρείτε τα σημεία πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper