Κωνσταντίνος Αργυρός: " Αποφασίσαμε με τον Κώστα Μπερτάκη φέτος να ανακαινίσουμε το Fantasia και να γίνει αυτή η παραγωγή " !

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Αποφασίσαμε με τον Κώστα Μπερτάκη φέτος να ανακαινίσουμε το Fantasia και να γίνει αυτή η παραγωγή  !

Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε η τελευταία του δουλειά, Το Κάτι Παραπάνω, που σηματοδοτεί το ντεμπούτο της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records και έχει γίνει ήδη πλατινένιο.

Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είναι μια δημιουργική περίοδος για εμένα. Μου αρέσει να επενδύω οικονομικά στις παραγωγές και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου επί σκηνής. Με ενδιαφέρει οι δουλειές να είναι προσεγμένες γιατί θέλω ο κόσμος να τις απολαμβάνει. Και θεωρώ πως το νέο άλμπουμ είναι από τις πιο ωραίες δουλειές που έχω κάνει, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο ενορχήστρωσης.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι σταθερός στις συνεργασίες σου, δεδομένου ότι παραμένεις στο Fantasia Live τέσσερα χρόνια. Νιώθεις πιο παραγωγικός σε ένα οικείο μέρος;

Αυτό το κάνω γιατί βρήκα έναν χώρο που μου ταιριάζει και είδα τον κόσμο να τον αγκαλιάζει και να τον κάνει στέκι του. Παράλληλα, νιώθω ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια επιλέγοντας την Panik. Μου αρέσει και μου ταιριάζει ο τρόπος που δουλεύουν. Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο Fantasia, αποφασίσαμε φέτος, μαζί με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, να κάνουμε ανακαίνιση και να ετοιμάσουμε μια παραγωγή με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα, ενώ την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και χαίρομαι όταν αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος εκτιμάει αυτές τις αλλαγές.

Ένα από τα πρόσωπα που δεν φεύγουν στιγμή από κοντά σου είναι ο αδελφός σου, ο Παύλος. Πώς είναι να δουλεύετε μαζί; Υπάρχουν εντάσεις;

Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας. Μου αρέσει να μιλάω και με ανθρώπους που δεν κάνουν την ίδια δουλειά με εμένα. Κουβεντιάζω μέχρι και με τον άνθρωπο που δουλεύει στο περίπτερο. Όταν έχει κάποιος να σου πει μια καινούρια ιστορία, μπορεί να σε εμπνεύσει και προσωπικά και επαγγελματικά.

Είσαι πολύ δεμένος με την οικογένειά σου…

Η οικογένεια είναι ο πυρήνας μας και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στην οικογένεια θεωρώ ότι έχουν τις κατάλληλες βάσεις για να επιτύχουν στη ζωή τους καθώς ξέρουν να βάζουν όρια. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν κι αυτά, γιατί πολλά πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει. Βλέπω στον κόσμο ακραίες συμπεριφορές κι αυτό με στενοχωρεί. Ο ένας βγαίνει με το πιστόλι στον δρόμο έτοιμος να σκοτώσει τον οποιοδήποτε, άλλοι βιάζουν παιδάκια… Αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις ανθρώπων με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν γιατί έχουν χαλαρώσει οι οικογενειακοί δεσμοί.

Πηγή People

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος