Κάτια Δανδουλάκη: Συγκλονιστική εξομολόγηση . 12 χρόνια δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου !

Κάτια Δανδουλάκη: Συγκλονιστική εξομολόγηση . 12 χρόνια δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου !

Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτης, «Προσωπικά», στο κανάλι της ΕΡΤ1, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την αρρώστια της μητέρας της και τα όσα εξομολογήθηκε συγκλονίζουν.  «Δεν με αναγνώριζε. Μου μιλούσε κανονικά, αλλά σαν να ήμουν ένα ξένο παιδί. Αυτόν το “θάνατο”, τον έβλεπα μπροστά μου 12 χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου, είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα”, γιατί ήδη είχε φύγει… Η ψυχή μου έχει συσσωρεύσει πάρα πολύ πόνο και λύπη από αγάπες που φύγανε, αλλά την ίδια στιγμή, η ζωή μου χάρισε απλόχερα μεγάλες χαρές… Όλα ήταν στο πολύ, και οι λύπες και οι αγάπες και τα πάνω και τα κάτω, δεν είναι, λοιπόν, χαλάλι;», είπε η Κάτια Δανδουλάκη. 

Ο σύντροφος της ζωής της, Μάριος Πλωρίτης, με τον οποίο έζησε 32 χρόνια, συμπεριλάμβανε «όλες τις αγάπες του κόσμου, για μένα… Δεν αισθανόμουν ότι κάνω καμία θυσία, που ήμουν μαζί του. Ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι ας τον έβλεπα δύο ώρες κάθε βράδυ. Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη, δεν μου έλειπε τίποτα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Ας έρθει ό,τι ώρα θέλει»


«Η ζωή μου ήταν μια παράφορη ζωή, όπου όλα γινόντουσαν συγχρόνως. Ο έρωτας, η δουλειά, οι αγάπες μου, τα όνειρά μου, ήταν όλα ένα μείγμα… Ανάκατα πράγματα, τα οποία έκανα με το ίδιο πάθος…», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακόμα αποχωριστεί τα αγαπημένα της πρόσωπα, που έφυγαν από τη ζωή: «Συζητώ μαζί τους καθημερινά, αλλά μέσα σε φως και αγκαλιά, όχι μέσα σε γκρίζα καταθλιπτική κατάσταση. Επειδή με ευλόγησαν με αγάπη, θέλω να με βλέπουν και να αισθάνονται ότι αυτή η αγάπη, αποδίδει… Το θάνατο δεν τον φοβάμαι. Ας έρθει, ό,τι ώρα θέλει. Φοβόμουν τον αποχωρισμό, τον ένιωσα και είμαι ελεύθερη πια. Δεν φοβάμαι τίποτα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper