Δήμητρα Ζήρδα: Ο θάνατος της μητέρας που προκαλεί ερωτηματικά! Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Νικολούλη!

Δήμητρα Ζήρδα: Ο θάνατος της μητέρας που προκαλεί ερωτηματικά! Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Νικολούλη!

Η Δήμητρα Ζήρδα βρέθηκε νεκρή σε ρυάκι σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το χωριό της Φωτολίβος στη Δράμα, απ’ όπου χάθηκε μέσα στη νύχτα. Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της, άναψε φωτιές που πρέπει να σβήσουν… Τα καυτά ερώτημα είναι πολλά. Σοβαρότερο αυτό με το κάταγμα στο υοειδές οστό, που στην ιατροδικαστική επιστήμη παραπέμπει σε στραγγαλισμό.

Το «Τούνελ» συνάντησε στο σημείο που βρέθηκε η σορός μία από τις αδελφές της αδικοχαμένης μητέρας, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. «Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν αλλά δεν περιμέναμε να τη βρούμε σ’ αυτά τα χάλια την αδελφή μας… Ειλικρινά τα έχω χαμένα. Το μόνο που θέλουμε είναι να βρεθεί η αλήθεια, ν’ αναπαυθεί η ψυχούλα της… Πως βρέθηκε τόσο μακριά από το σπίτι της; Πως ήρθε μέχρι εδώ; », αναρωτήθηκε. «Είδαμε το μέρος. Ούτε βήμα δεν μπορείς να κάνεις εκεί. Τα χόρτα και τα αγκάθια δεν ήταν πεσμένα κάτω σαν κάποιος να είχε περάσει από πάνω τους,  όλα ήταν όρθια, πατημασιές δεν υπήρχαν. Πως βρέθηκε η αδελφή μας εκεί; Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Στο «Τούνελ» μίλησε και ο κάτοικος της περιοχής που εντόπισε τη σορό της Δήμητρας Ζήρδα. Ο ίδιος έδειξε στην κάμερα της εκπομπής το ακριβές σημείο όπου είχε σκαλώσει το πτώμα της ανάμεσα στα κλαδιά των δέντρων. «Είχα κατέβει στο ποτάμι για ψαροντούφεκο. Εδώ τα νερά είναι ρηχά. Εκεί που ψάρευα είδα ξαφνικά το πτώμα της γυναίκας. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν σακούλα, μετά κατάλαβα. Είχε σφηνώσει, φαινόταν μόνο η πλάτη της, τα χέρια της ήταν μες στο νερό. Κατευθείαν βγήκα από το ποτάμι και ενημέρωσα έναν αστυνομικό της περιοχής. Ήρθαμε μαζί στο σημείο και μου είπε τότε πως μάλλον ήταν η γυναίκα που αγνοούνταν από τη Δράμα», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε πως ο τόπος είναι δύσβατος και θα πρέπει να τον γνωρίζει κανείς για να κατευθυνθεί προς το νερό. Ανέφερε πως πρόσβαση στο ποτάμι υπάρχει σε κοντινό σημείο πιο ψηλά. «Αν κάποιος επιχειρούσε από εκεί να ρίξει κάποιον άνθρωπο ή αντικείμενο θα έφτανε δύσκολα εδώ. Είναι παράξενο αυτό που συνέβη», κατέληξε.


 
Στο «Τούνελ» μίλησε και η άλλη αδελφή του θύματος,  Χρυσούλα Δικμάνη. «Με τρώει που δεν μου είχε πει τίποτε. Τη μια μέρα ήταν σε μένα, μετά έφυγε και μπήκε στην κλινική και εγώ δεν το ήξερα. Δεν μου είχε μιλήσει…», είπε με παράπονο. Τελευταία φορά τηλεφωνήθηκε μαζί της μια μέρα πριν εξαφανιστεί. «Μου είπε πως εκείνη τη μέρα είχε μαγειρέψει κοτόπουλο και πως την επόμενη θα έφτιαχνε φασολάκια. Στις πέντε το πρωί με κάλεσε ο άνδρας της. Μου είπε πως στις τέσσερις και μισή που σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, δεν τη βρήκε στο σπίτι και πως είχε αφήσει εκεί το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper