Χρήστος Χατζηπαναγιώτης : " Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση και θα ήθελα να βρίσκομαι σε ωραίες δουλειές " !

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης :  Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση και θα ήθελα να βρίσκομαι σε ωραίες δουλειές  !

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετρά, σχεδόν, 40 χρόνια παρουσίας στον καλλιτεχνικό χώρο και ποτέ δεν έχασε το πάθος του για τη δουλειά. Μετά από μία δύσκολη σεζόν, ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα ως «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και στο περιοδικό «MYtv» τι απέγιναν οι οικονομίες από τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης, αλλά και τη σχέση του με την τηλεόραση…

Έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο, έχεις απωθημένα;


Δεν έχω απωθημένα. Το μόνο που θα ήθελα είναι να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να πηγαίνω εκδρομές ή στο κτήμα μου, και να ασχολούμαι με τη γη. Δυστυχώς, όμως, οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να το πραγματώνω όπως θα ήθελα. Πρέπει να δουλεύω περισσότερο, παρότι δουλεύω 40 χρόνια στο θέατρο και με μεγάλες επιτυχίες, γιατί δεν σου δίνει περιθώριο η ζωή στην Ελλάδα να πεις “Α, θα κάτσω δύο μήνες”.

Δεν υπάρχουν χρήματα στην άκρη δεδομένου ότι έζησες τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και του θεάτρου;


Κοίταξε, εμείς (σ.σ. μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου) με τα χρήματα που βγάλαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και πήραμε ένα ωραίο κτήμα στη Μάνη, όπου φτιάξαμε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Euphoria Suites. Ρίξαμε εκεί όλες μας τις οικονομίες. Μετά ήρθε η κρίση... Ωστόσο, δε μετανιώσαμε για αυτή την επένδυση.

Ποια η σχέση σου με την τηλεόραση;


Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση και θα ήθελα να βρίσκομαι σε ωραίες δουλειές. Δυστυχώς, όμως, οι δουλειές είναι λίγες, αν και τώρα κάτι πάει να γίνει. Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, που να έχει καλές συνθήκες, σενάριο και συναδέλφους, θα το επιχειρούσα.

Φέτος, είδες κάποια δουλειά που να «ζήλεψες»;

Έκανα μια συζήτηση για κάτι που φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά η αντιμετώπιση της διευθύντριας παραγωγής, η αγένειά της και η οικονομική της πρόταση με έκαναν να πω όχι. Αν σου συμπεριφέρονται έτσι, είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει καλή εξέλιξη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper