Χρήστος Λούλης: «Ήταν σουρεάλ να παίζω τον Βαρουφάκη και ο ίδιος είναι πλάι στην κάμερα»

Χρήστος Λούλης: «Ήταν σουρεάλ να παίζω τον Βαρουφάκη και ο ίδιος είναι πλάι στην κάμερα»

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε φυσικά για τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη που ενσαρκώνει στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έπεσαν να με φάνε! Έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές και δεν μάσησα και δεν μασάω γενικότερα. Με ζήτησε ο σπουδαίος Κώστας Γαβράς για τη νέα του ταινία και φυσικά είπα το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν με ήξερε, ήρθε να με δει στο θέατρο και μετά με έκλεισε να παίξω τον βασικό ρόλο στην ταινία ‘Ενήλικοι στο δωμάτιο’. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για εμένα να δουλεύω πλάι του και να με καθοδηγεί με δεξιότητα», είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο του.

Ήρθε και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης στο γύρισμα;

Ναι ήρθε και συναντηθήκαμε άλλες δυο-τρεις φορές. Ξέρεις, ήταν λίγο σουρεάλ το να παίζω τον Βαρουφάκη και εκείνος να είναι μια-δυο φορές πλάι στην κάμερα. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Κλήθηκα να ερμηνεύσω έναν ρόλο και το έκανα, όπως κάνω κάθε φορά. Από κει και πέρα, δεν ασχολούμαι με όλους αυτούς που κάθε φορά μας περιμένουν στη γωνία. Αδιαφορώ και ασχολούμαι μόνο με την ουσία, δηλαδή με την ίδια μου τη δουλειά.

Αν ο Βαρουφάκης σού πρότεινε να συστρατευτείς μαζί του πολιτικά θα το έκανες;

Πρώτον, δεν θα το έκανε γιατί δεν θα ήθελε να με φέρει σε δύσκολη θέση. Και δεύτερον, δεν θα το έκανα, γιατί δεν με αφορά αυτός ο… ρόλος του πολιτικού που μαζεύει ψήφους. Έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ αλαζόνας ώστε να μπω στο τριπάκι να βγω στη γύρα για ψήφους! Είμαι τρομερά εγωιστής γι’ αυτό!

Άρα αποκλείεις την πολιτική;

Δεν αποκλείω τίποτα! Ποτέ μη λες «ποτέ»! Για την ώρα δε με αφορά κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα και ποτέ.

Ο ρόλος του μπαμπά και τα 18 χρόνια με τη σύζυγό του

Στη νέα του παράσταση ο Χρήστος Λούλης θα βρεθεί στη σκηνή με την σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια «και είμαι πολύ τυχερός γι’ αυτό», δηλώνει.

Τι τους κρατάει μαζί; » Η αγάπη πάνω απ’ όλα, η αλληλοεκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός. Είναι υπέροχο πλάσμα η Έμιλυ και μου έχει κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου: τον Αλέξανδρό μας και τη Σμαράγδα μας».

«Είναι ό,τι πιο ακριβό και πολύτιμο έχω στη ζωή μου. Και ο ‘ρόλος’ του μπαμπά είναι ο πιο δύσκολος και απαιτητικός που έχω αναλάβει. Και συνάμα ο πιο γλυκός και υπέροχος», λέει ο ηθοποιός για τον 7χρονο γιο του και την 4χρονη κόρη του.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper