Αθηνά Μαξίμου: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Αθηνά Μαξίμου: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Μία εξομολόγηση καρδιάς από την Αθηνά Μαξίμου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός πριν λίγο διάστημα είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη Ζωή Λιάκα για το σοβαρό πρόβλημα και το χειρουργείο που είχε κάνει. 

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό»! Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200,000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.”, είχε αναφέρει.

Η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου, μιλώντας στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο Αιμίλιος Χειλάκης με την οικογένεια του.

«Δεν το έχω διαγράψει και δεν διαγράφονται αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην υγεία μας, πρέπει να παίρνουμε πολλές γνώμες, γιατί στη δική μας περίπτωση αυτό μας έσωσε. Αν είχαμε ακούσει τις γνώμες των πρώτων γιατρών που πήγαμε, ίσως η ζωή μας αυτή τη στιγμή να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα.

Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο κρεβάτι, είχαμε το σκυλάκι μας, το οποίο όλο το βράδυ ήταν όρθιο πάνω στο κρεβάτι μας σαν φάντασμα. Όταν είσαι έξω από το χειρουργείο και περιμένεις, είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος. Ήταν αρκετές οι ώρες, η αναμονή ήταν άγρια. Σε δύο μέρες βγήκε ο Αιμίλιος από το νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας. Δεν φαινόταν τίποτα απέξω γιατί όλο ήταν εσωτερικό», ανέφερε.

Πηγή Peoplegreece.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper