Ελένη Τοπαλούδη: Τα τελευταία λόγια τη νύχτα της δολοφονίας – «Αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει»!

Ελένη Τοπαλούδη: Τα τελευταία λόγια τη νύχτα της δολοφονίας – «Αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει»!

Την ύστατη προσπάθεια της Ελένης Τοπαλούδη να ξεφύγει από τους δολοφόνους της, τη νύχτα του τρόμου στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου, αποκαλύπτει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, σύμφωνα με τις απολογίες των δραστών.

«Τους έλεγε: «αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει. Θα σας πάω στην αστυνομία». Τότε αυτοί αφηνίασαν. Από εκεί και πέρα τα δύο γομάρια τα έβαλαν με την Ελενίτσα μας, που προσπάθησε να αντισταθεί» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης που βιώνει καθημερινά τον πόνο για τον άδικο χαμό της αγαπημένης του κόρης.

 

Για την οικογένεια Τοπαλούδη, η καταδίκη των δραστών με τη μεγαλύτερη των ποινών αποτελεί πλέον αυτοσκοπό. «Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους» λέει στην εφημερίδα RealNews. 

 

Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δολοφόνοι του παιδιού του, είχαν βοήθεια από το συγγενικό τους περιβάλλον. «Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Είμαι πεπεισμένος ότι υπήρξε βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, που προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία».

«Mama I am a criminal»

Την ίδια στιγμή σοκάρει η ανάλυση των στοιχείων από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης.

Ο υπολογιστές του Ροδίτη έδειξε ότι ελάχιστες ώρες μετά το έγκλημα, αναζητούσε επίμονα στο facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστελνε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις. Η κοπέλα του απάντησε τρεις μέρες μετά. Το βράδυ της δολοφονίας αναζητούσε στο διαδίκτυο ερωτικές ταινίες. 

«Mama I am a criminal» (μαμά είμαι εγκληματίας) είναι το κομμάτι που άκουσε στο διαδίκτυο ο 21χρονος κατηγορούμενος ένα 24ωρο μετά το έγκλημα. Ήταν τότε που έψαχνε στο διαδίκτυο τα δημοσιεύματα για την υπόθεση.

Η πρώτη συνάντηση μετά τη δολοφονία

Ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη, κατέθεσε πως ο 19χρονος ήρθε στο σπίτι τους δυο μέρες μετά τη δολοφονία. «Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα.»

«Όταν τους συνέλαβαν φαντάστηκα ότι εκείνη τη μέρα, ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Ο γιος μου είναι ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν» ανέφερε στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με το Star, την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα κατέθεσε στις αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα… Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι επέστρεψαν για να καθαρίσουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία του εγκλήματος…

Πηγή Newsit.gr