Πατροκτόνος: Συγκλονίζει ο Αλέξης μετά την αποφυλάκισή του

Πατροκτόνος: Συγκλονίζει ο Αλέξης μετά την αποφυλάκισή του

Αποφυλακίστηκε λίγο μετά τις 18.00  το απόγευμα ο Αλέξης από τη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε σκοτώσει τον πατέρα του πριν από ένα χρόνο. Η κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star κατέγραψε τη στιγμή της αποφυλάκισής του καθώς και δηλώσεις του μετά το τέλος της περιπέτειάς του. Έξω από τη φυλακή τον περίμεναν η μητέρα, ο αδερφός και ο πατριός του και η επανασύνδεσή τους ήταν συγκινητική.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ χρόνια, κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία του πατέρα του τον Μάιο του 2018 στη Ζάκυνθο. Στην έφεσή του, ωστόσο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία. Και επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μουόλο αυτό το διάστημα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξη μετά την αποφυλάκισή του.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Να μην γινόταν ποτέ αυτό. Φυσικά και έχω μετανιώσει. Από την πρώτη στιγμή. Και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή για αυτό που έκανα», συνεχίζει ο Αλέξης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι περιμένει να γίνει στη ζωή του, ο ίδιος απαντά: «Μια καινούργια ζωή. Μια καινούργια αρχή. Ξαναγυρνάω στον τόπο μου, όπου εκεί μεγάλωσα, εκεί έγιναν όλα δυστυχώς και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και εγώ και η οικογένειά μου. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Όσον αφορά για τον καιρό που πέρασε στη φυλακή και το τι σκεφτόταν τους 13 μήνες που ήταν κρατούμενος αναφέρει ότι «σκεφτόταν να αποφυλακιστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και να πάει στην οικογένειά του». 

Πηγή neaselida.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper