ΔΕΘ: Επίσκεψη- αστραπή ο Σαμαράς- Ομιλίες και παρουσίαση προγράμματος ο Τσίπρας

ΔΕΘ: Επίσκεψη- αστραπή ο Σαμαράς- Ομιλίες και παρουσίαση προγράμματος ο Τσίπρας

Επίσκεψη-αστραπή θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς δεν θα γίνει ούτε η καθιερωμένη ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το βράδυ του Σαββάτου, ούτε και η συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής.



Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ.Σαμαράς θα τελέσει στις 10 το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια της έκθεσης και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ.



Την Κυριακή, στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόκειται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών, ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός»).



Για τη Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ ΑΕ.



Στη μία το μεσημέρι της Τρίτης πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος το απόγευμα της επομένης αναμένεται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων. Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19.30, ο κ.Καμμένος θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης»).



Στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου (15 Σεπτεμβρίου) ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει ενώπιον των παραγωγικών φορέων («Ι.Βελλίδης»), ενώ θα έχει και πολλές συναντήσεις με συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις.




Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο του για την ανασυγκρότηση της χώρας, ενώ αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις του για σειρά θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως το μεταναστευτικό, η Παιδεία, η Υγεία κλπ.

Στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.



Στο πρόγραμμα που διανεμήθηκε δεν υπήρχαν πληροφορίες για την παρουσία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στην 77η ΔΕΘ.

 

 

Επί ποδός για κινητοποιήσεις η Θεσσαλονίκη

 



Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί εν όψει της ΔΕΘ. 



Επί ποδός θα βρίσκονται περίπου 3.000 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, από νομούς της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αλλά και από την Αθήνα. Οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν την Πέμπτη, οπότε αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.



Ήδη στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής 140 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Αθήνα που περιπολούν στους δρόμους, ενώ έως την Παρασκευή θα φτάσουν και ενισχύσεις με διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών.

 

 


 


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper