Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Η… χλωρίνη «πρόδωσε» τον 27χρονο

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Η… χλωρίνη «πρόδωσε» τον 27χρονο

Ο Γιάννης Παρασκάκης είναι ο 27χρονος που ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, την Πέμπτη, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί ανασύρουν από το αρχείο καταγγελίες για επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο, με σεξουαλικό περιεχόμενο αλλά και εξαφανίσεις.  Ενώ θα ανακρίνουν περαιτέρω τον δράστη, που κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, μέχρι την απολογία του που θα γίνει την Παρασκευή.

«Θα ασκηθούν όλα τα δικονομικά δικαιώματα που έχει, μην ξεχνάτε όμως ότι ούτως ή άλλως όπως σύμφωνα και με τις επίσημες ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων οι πράξεις είναι ομολογημένες», δήλωσε στον Alpha, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Παντελής Ζέλιος.

Το λευκό αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη φαίνεται ότι ήταν τελικά το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων όταν τον προσήγαγαν, είχαν μοναδικό στοιχείο ότι την ημέρα του εγκλήματος είχε περάσει με το αυτοκίνητό του από την περιοχή του Μάλεμε και είχε καταγραφεί από τις κάμερες. Ο 27χρονος αρνιόταν τα πάντα για περίπου δύο ώρες, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν κάποιο χειροπιαστό στοιχείο.

Όμως όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν για στοιχεία το αυτοκίνητό του διαπίστωσαν ότι ενώ ήταν πολύ βρώμικο εξωτερικά και εσωτερικά, το πορτ μπαγκάζ, όπου είχε βάλει την βιολόγο, ήταν καθαρό και μύριζε έντονα χλωρίνη.

Έτσι, το πορτ μπαγκάζ «πρόδωσε» τον δράστη, που αναγκάστηκε να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Επίσης, βρέθηκε αίμα του θύματος στα παπούτσια του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος είχε συλληφθεί από την Πυροσβεστική πριν έναν χρόνο για εμπρησμό.

Και είχε ομολογήσει ότι είχε βάλει τη φωτιά, καθώς όπως είχε πει στους πυροσβέστες του άρεσε να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper