Μυστήριο : Δολοφονία Τοπαλούδη: «Οι γονείς των δραστών εξαφάνισαν στοιχεία» !

Μυστήριο : Δολοφονία Τοπαλούδη: «Οι γονείς των δραστών εξαφάνισαν στοιχεία» !

Η Real News, ωστόσο, φέρνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση. Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν με την ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον Ροδίτη αλλά και την κατάθεση της μητέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία κάνει λόγο για μία «καλοστημένη οργάνωση» στο νησί από «γονείς συγγενικά πρόσωπα, άτομα με διάφορα αξιώματα, ενδεχομένως και αιρετούς», οι οποίοι προσπαθούν να «κουκουλώσουν» εγκλήματα βιασμών. Ενώ παράλληλα θεωρεί ότι οι γονείς των δολοφόνων του παιδιού της είναι «συνεργοί».

 

Όσα περιγράφει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είναι ενδεικτικά:

«Η Ελένη ήταν ένα πολύ καλό παιδί και πολύ χαμογελαστή, δοτική στην οικογένεια της και στους φίλους της και φιλότιμη. Μας λάτρευε όλη την οικογένεια. Ανέ­καθεν είχαμε συχνή καθημερινή επικοινωνία όσο φοιτούσε στη Ρόδο. Εκείνες τις μέρες, τον Νοέμβριο, μιλούσαμε μαζί της καθημερινά. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018. Ήταν καλά, ευδιάθετη και γελούσαμε. Μάλιστα, μου παρήγγειλε τα Χριστούγεννα να της κάνω και το αγαπημένο της φαγητό. Θα ερχόταν τα Χριστούγεννα στο Διδυμότειχο μαζί με τη φίλη της, Α. Τη Δευτέρα και την Τρίτη τής τηλεφωνούσε ο μπαμπάς της και δεν απαντούσε.

Και την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή της τηλεφωνούσαμε και της στέλναμε μηνύματα. Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, έστειλα έναν γνωστό μου στη Ρόδο να πάει στο σπίτι της να της χτυπήσει και να δει πού είναι. Ο άνθρωπος πήγε, χτύπησε και το διπλανό κουδούνι, δεν τη βρήκε.Απευθύνθηκε στη γραμματεία του Πανεπιστημί­ου, πήγε αυτοπροσώπως ο ίδιος αλλά δεν έμαθε κάτι. Η γραμ­ματεία δεν γνώριζε. Το μεσημέρι, λοιπόν, της Παρασκευής τηλεφώνησα στην Ασφάλεια της Ρόδου να δηλώσω εξαφάνιση. Μας παρέπεμψαν στην Ασφάλεια του Διδυμοτείχου, πήγαμε με τον άντρα μου και δηλώσαμε την εξαφάνιση.

Την ίδια μέρα, το βράδυ, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της. Όταν η Ελένη έφυγε από το Διδυμότειχο ήταν ένα αγνό παιδί, απονήρευτο, δεν είχε καν σχέση. Από το 2017 και μετά το παιδί έκανε παρέες εμπιστευόταν κοπέλες που και αυτές πιθανότατα να είχαν υποστεί κάθε είδους βία, βιασμούς, εκβιασμούς και λοι­πά και, μέσω αυτών των κοινών γνωστών, οι δράστες αυτοί φτά­σανε στο δικό μου παιδί.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper