Διαζύγιο – αστραπή: Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισε την πρώην Μις Μόσχα

Διαζύγιο – αστραπή: Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισε την πρώην Μις Μόσχα

Όσο ξαφνικός ήταν ο γάμος τους, όσο αναπάντεχη η σιωπή που σκέπασε την εγκυμοσύνη της πρώην Μις Μόσχα και τη ζωή της μετά την ένωση της με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, άλλο τόσο ξαφνικό ήταν το διαζύγιο του ισχυρού άντρα με τη νεαρή καλλονή που πριν από λίγους μήνες επέλεξε να παντρευτεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Oksana Rihana Petra και ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισαν στις αρχές Ιουλίου και το έγγραφο του διαζυγίου τους που εκδόθηκε στη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με τον μουσουλμανικό νόμο της σαρία είναι οριστικό.

Στο ίδιο έγγραφο μάλιστα αναφέρεται ο μουσουλμανικός όρος «ταλάκ» και ο αριθμός 3, γεγονός που στη σαρία ερμηνεύεται ως «μη αναστρέψιμο διαζύγιο», ενώ το παράξενο είναι ότι εκεί ως ημερομηνία γάμου εμφανίζεται η 7η Ιουνίου του 2018 ενώ μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολυτελή τελετή στη Μόσχα τον περασμένο Νοέμβριο.

Γιατί, όμως, το ζευγάρι βρέθηκε στο διαζύγιο;

Πηγές από το περιβάλλον της Ρωσίδας καλλονής αποκάλυψαν πως η ίδια μαζί με την 48χρονη μητέρα της και τον γιο της βρίσκεται ήδη σε κατοικία έξω από τη Μόσχα, την οποία πληρώνει ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η Οξάνα παραμένει αφοσιωμένη και βαθιά ερωτευμένη για πάντα με τον Mohammad V Farris Petra, ενώ ακόμη πιο σοκαριστική είναι η δήλωση του δικηγόρου της, Εβγκένι Τάρλο.

Ο τελευταίος ισχυρίζεται πως η πελάτισσά του δεν έχει λάβει έγγραφα διαζυγίου, δεν έχει ενημερωθεί για τους λόγους που προέκυψε αυτό και ότι εκείνη παραμένη πιστή και ερωτευμένη με τον σύζυγό της, και αφοσιωμένη στο παιδί που απέκτησαν μαζί.

Το παράξενο είναι ότι η Oksana μόλις πριν από μερικές εβδομάδες επέλεξε να κοινοποιήσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την κοινή, πολυτελή ζωή της με τον σύζυγό της και να μιλά για τον έρωτά της με τον σουλτάνο.

Ο δικηγόρος της επίσης κάνει λόγο για μηχανορραφίες εναντίον της πρώην εστεμμένης που διέρρευσαν στα «κίτρινα ΜΜΕ» και έχουν προκαλέσει φθορές στη σχέση του ζευγαριού.

Πηγή Peoplegreece.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper