Έλτον Τζον: Υπερασπίζεται τον Χάρι και τη Μέγκαν για το ιδιωτικό τζετ

Έλτον Τζον: Υπερασπίζεται τον Χάρι και τη Μέγκαν για το ιδιωτικό τζετ

Προς υπεράσπιση του ζευγαριού, ωστόσο, έρχεται να καταθέσει την απόψή του ένας στενό φίλος του ζευγαριού: ο Έλτον Τζον. Ο διάσημος τραγουδιστής, που ήταν φίλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και γνωρίζει τον Χάρι από παιδί, μ’ ένα tweet του θέλησε να απαντήσει στην κριτική τονίζοντας ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ ταξίδεψαν στη Νίκαια της Γαλλίας ως καλεσμένοι του, διέμειναν στην κατοικία του και ταξίδεψαν με τζετ που τους παρείχε ο ίδιος – και το οποίο, μάλιστα, έλεγξαν για την εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα.


Όπως αναφέρει στο tweet του ο Τζον, «είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος από τη διαστρεβλωμένη και κακόβουλη αντιμετώπιση από μερίδα του Τύπου της ιδιωτικής παραμονής του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ στο σπίτι μου στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα. Η μητέρα του Χάρι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν μία από τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Και αισθάνομαι την υποχρέωση να προστατέψω τον Χάρι και την οικογένειά του από την αχρείαστη εισβολή του Τύπου στη ζωή τους, την ίδια που είχε ως συνέπεια τον θάνατο της Νταϊάνα».

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά προχώρησε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες: «Μετά από έναν πυρετώδη χρόνο σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στις φιλανθρωπίες, ο Ντέιβιντ και εγώ θέλαμε να προσφέρουμε στη νεαρή οικογένεια λίγες μέρες διακοπών στην ασφάλεια και την ηρεμία του σπιτιού μας. Για να εξασφαλίσουμε αυτή την απαραίτητη ασφάλεια, τους προσφέραμε μια πτήση με ιδιωτικό τζετ.

Μάλιστα, για να είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση του Χάρι απέναντι στις περιβαλλοντικές δράσεις, φροντίσαμε ώστε η πτήση τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη σε εκπομπές διοξιδείου του άνθρακα.

Σέβομαι και χειροκροτώ τόσο τον Χάρι όσο και τη Μέγκαν για την αφοσίωσή τους στις φιλανθρωπίες και καλώ τον Τύπο να σταματήσει τις καθημερινές αμείλικτες και αναληθείς επιθέσεις στις προσωπικότητές τους».

Πηγή Peoplegreece.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper