Νίκος Παπαναστασίου : " Η κόρη μου πήγε στο δωμάτιό της και ξεκίνησε την τελετή του θανάτου της " !

Νίκος Παπαναστασίου :  Η κόρη μου πήγε στο δωμάτιό της και ξεκίνησε την τελετή του θανάτου της  !

Μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα;
Νίκος Παπαναστασίου – Απάντηση: «Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ».

Για τη Νευτρική βουλιμία που έπασχε, η κόρη του, ο Νίκος Παπαναστασίου, τόνισε:
«Το μεσημέρι της Κυριακής που έγινε το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο η Εύα και μιλήσαμε. Την άκουσα να μου μιλάει σαν μη συμβαίνει τίποτα. Ήταν βουλιμική τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν κανονική όμως στα κιλά της και πρόσεχε τον εαυτό της. Ήταν μια πάθηση την οποία θα ξεπερνούσε, γι’ αυτό και οι γιατροί τής είχαν δώσει κάτι χάπια».

Ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή;
 «Δυστυχώς, δεν έπαιρνε τα φάρμακά της εδώ και πέντε μήνες. Ήταν μια χαρά, όμως, το παιδί. Όταν πήγα στο γιατρό, θύμωσε που είχε σταματήσει τα χάπια και μας τα ξανάδωσε. Ήταν εσωστρεφής, κλεισμένη στον εαυτό της».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είχατε αντιληφθεί κάτι στη συμπεριφορά της;
 «Τελευταία κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν πολύ ευαίσθητη. Έχουμε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια με τη μητέρα της, την Κατερίνα, αλλά το έβλεπα τακτικότατα το παιδί. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έκανε τέτοιο πράγμα. Το έκανε συχνά η Εύα να κλείνεται για πολλές ώρες στο δωμάτιό της. Ήταν εσωστρεφής η Εύα, όπως και η μητέρα της».

Λόγια απο παλαιότερη συνέντευξη του- Youweekly.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper