Η πρωταγωνίστρια του νέου σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου αποκαλύπτεται !

Η πρωταγωνίστρια του νέου σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου αποκαλύπτεται !

Στο περιοδικό “TV Mania” και την Αφροδίτη Γεωργίου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Καραγιώργη, η νέα πρωταγωνίστρια του Αντρέα Γεωργίου, την οποία θα απολαύσουμε φέτος στη σειρά “8 Λέξεις” που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Για πες, φανταζόσουν ότι θα σε επέλεγαν για ένα τέτοιο πρωταγωνιστικό ρόλο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμουν ποτέ! Ήρθε πάρα πολύ ξαφνικά, έγιναν όλα τόσο γρήγορα κι έτσι δεν είχα τον χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Τώρα που μπαίνουμε στους ρυθμούς μας, άρχισα να το καταλαβαίνω. Πάντως, δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία!

Πώς ήρθαν τα πράγματα, λοιπόν και πήρες αυτόν τον ρόλο-πρόκληση;

Συζητούσα ήδη για κάποιες άλλες δουλειές, όταν μια μέρα είδα ότι θα έκανε ακρόαση ο Ανδρέας Γεωργίου. Σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω, ας δοκιμάσω. Σκέψου ότι τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω στην ακρόαση! Παραλίγο να μην πάω… Τελικά πήγα, έκανα κανονικά την ακρόαση και μου είπαν να μείνω λίγο ακόμη για να διαβάσω και κάτι άλλο. Έδειξαν ενδιαφέρον από εκείνη την πρώτη μέρα, αλλά μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου το επόμενο διάστημα. Αργά το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας Γεωργίου και μου είπε να κάνουμε άλλο ένα δοκιμαστικό! Λίγες μέρες πριν από εκείνο το δοκιμαστικό, με πήραν τηλέφωνο και συζητήσαμε το γεγονός, ότι έχω δύο μωράκια και κατά πόσο μπορώ να αντεπεξέλθω με τις ανάγκες της σειράς. Το είχα ήδη σκεφτεί πολύ πριν και είχα πει ότι θα τα καταφέρω, θα το παλέψω. Πήγα λοιπόν, έκανα το δοκιμαστικό και την επόμενη μέρα με πήρε ο Ανδρέας για να μου πει «Ξεκινάμε!»

Ακόμα και τότε είχες συνειδητοποιήσει ότι θα είσαι η πρωταγωνίστρια;

Όχι! (γέλια) Ακόμα και την ώρα που με πήρε τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε την απόφασή του, δεν είχα καταλάβει ότι εννοούσε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήμουν έτσι κι αλλιώς πολύ χαρούμενη και του έλεγα ευχαριστώ που θα συμμετείχα. Όταν το κατάλαβα, σοκαρίστηκα λιγάκι. Όταν ήρθαν τα κείμενα, τότε ήταν που αγχώθηκα πολύ παραπάνω, γιατί είναι τεράστια τιμή και ευλογία αυτό που μου συμβαίνει αλλά ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη.

 

Ξέροντας και άλλες δουλειές της χρυσής τριάδας Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου, φανταζόμαστε ότι η σειρά θα αγκαλιαστεί. Είδαμε ότι και οι προηγούμενες πρωτοεμφανιζόμενες πρωταγωνίστριες γνώρισαν τεράστια και ξαφνική αναγνώριση. Είσαι έτοιμη για όσα θα έρθουν με τον ρόλο της «Ηλιάνας»;

Είναι σίγουρα πολύ όμορφο να σε αναγνωρίζουν και να αγκαλιάζουν τη δουλειά σου αλλά νιώθω ότι αν δεν το βιώσω δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο έτοιμη είμαι. Πάντως νιώθω πάρα πολύ τυχερή γι’ αυτό που ζω! Όσο για τις ευκαιρίες που δίνουν επιλέγοντας νέα πρόσωπα, το βρίσκω πολύ ωραίο. Από τη μία πιστεύω ότι σε κάποιους βασικούς ρόλους είναι πολύ σημαντικό να έχεις μεγάλα, γνωστά και έμπειρα πρόσωπα. Από την άλλη, είναι καλό να μπαίνουν και τα νέα στοιχεία, γιατί μαζί τους φέρνουν και έναν νέο αέρα.

Τι σε γοητεύει και τι σε φοβίζει στο νέο αυτό βήμα;

Με φοβίζει πάρα πολύ πώς θα καταφέρω εγώ με τη δική μου ζωή να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είμαι μια 23χρονη κοπέλα που δεν έχει κάτι πίσω της και είναι εντελώς ελεύθερη να αφοσιωθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έχω μεγάλη ευθύνη απέναντι στα δύο μου παιδιά, οπότε πρέπει να βρω τον τρόπο να ισορροπήσω το διάβασμα, τα γυρίσματα, τα ταξίδια μαζί με τις κόρες μου. Πιο πολύ αυτό με φοβίζει! Θέλω να ανταποκριθώ έτσι ώστε να πείσω και όσους με εμπιστεύτηκαν ότι καλά έκαναν. Θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους. Όσο για το τι με γοητεύει; Τα πάντα, όλη η διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος!

Τα μεγάλα ονόματα με τα οποία συμπρωταγωνιστείς, πώς σε αντιμετωπίζουν;

Είναι όλοι τους υπέροχοι και μου δείχνουν πολλή αγάπη! Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό που δεν διαχωρίζουν ότι είμαι νέο πρόσωπο και δεν μου συμπεριφέρονται αλλιώς. Με συμβουλεύουν και καμιά φορά πριν από κάποια σκηνή, μου λένε «Ειρήνη κάνε αυτό, δοκίμασε εκείνο…» Είναι σχολείο για μένα.

Πες μας περισσότερα για τον ρόλο σου…

Θα με δείτε ζευγάρι με τον Ανδρέα σε κάποια φάση, όμως ο σύζυγός μου στη σειρά είναι ο Ιάσονας Παπαματθαίου. Είναι αδελφός με τον Ανδρέα στη σειρά. Πρόκειται για ένα ερωτικό τρίγωνο, μια δυνατή ιστορία αγάπης. Βέβαια το σενάριο δεν βασίζεται μόνο εκεί, καθώς υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν παράλληλα από τα πρώτα επεισόδια. Κάτι άλλο που μπορώ να σας πω είναι ότι μαζί μας θα είναι και η μεγάλη μου κόρη! Βασικά λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, ανησυχούσα έντονα πώς θα βλέπω τα παιδιά μου. Μια μέρα λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας και μου λέει «Θα ήθελες την τηλεοπτική σου κόρη να την υποδυθεί η πραγματική σου κόρη;» Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική αλλά τελικά αποφασίσαμε να τη δοκιμάσαμε και μας βγήκε. Οπότε η Νεφέλη μου, το μεγάλο μου κορίτσι, θα είναι μαζί μας. Είναι ένας τρόπος για μένα να περνώ χρόνο μαζί της στη δουλειά που είναι τεράστιο δώρο. Η μικρούλα μου είναι πολύ μικρή ακόμη, μόλις 8 μηνών.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper