Ολόκληρη η κατάθεση της 19χρονης Άρτεμις: «Θήλασα το μωρό μου και το άφησα»

Ολόκληρη η κατάθεση της 19χρονης Άρτεμις: «Θήλασα το μωρό μου και το άφησα»

Έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο από το Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να το αφήσω έστω και για λίγο εκεί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου, αλλά άκουγα συνέχεια ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα… Δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη αυτή. Ό, τι έκανα το έκανα γιατί πίστεψα ότι έτσι το παιδί μου θα είναι καλύτερα από ότι θα ήταν αν το κρατούσα εγώ. Το κουνούσα και το φιλούσα δεν ήθελα να το αφήσω. Ζητάω επιείκεια και χρόνο να σκεφτώ καθαρά τι θα κάνω με το παιδί μου».

Σημειώνεται ότι μέχρι τη σύλληψη της 19χρονης, ο πρώην σύντροφός της δεν γνώριζε ότι είχε γίνει πατέρας. Το κοριτσάκι γεννήθηκε 3 κιλά και 290 γραμμάρια. Όταν βρέθηκε μέσα στο καρότσι του σούπερ μαρκετ έφερε ένα κλιπάκι στην κοιλίτσα του. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχε γεννηθεί σε δημόσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 19χρονη μητέρα θήλασε το κοριτσάκι της, το άλλαξε, το πήρε αγκαλιά, βγήκε στο δρόμο και το έβαλε στο καρότσι του σουπερ μάρκετ στην πολυκατοικία που βρέθηκε. Η ώρα ήταν 3 και 50 τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Επέστρεψε στο σπίτι της και το πρωί είπε στη μητέρα της ότι θα πάει σε ένα φίλο της στον οποίο είχε αφήσει το παιδί της. Συναντήθηκε μαζί του και περπάτησαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Δεν του αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει. Στη συνέχεια κοιμήθηκε σπίτι του. Άκουσε στις ειδήσεις ότι είχε βρεθεί το μωρό και ότι την έψαχναν. Την επόμενη ημέρα πήρε την απόφαση να πάει στο σπίτι της. Εκεί την περίμεναν οι αστυνομικοί καθώς από την κατάθεση της μητέρας της είχαν πιστοποιήσει ποια ήταν η κοπέλα που είχε εγκαταλείψει το μωράκι.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper