Η Ζήνα Κουτσελίνη γράφει : " Η τηλεόραση έβγαλε τα «όπλα» της " !

Η Ζήνα Κουτσελίνη γράφει :  Η τηλεόραση έβγαλε τα «όπλα» της  !

Σιγά σιγά τα κανάλια βγάζουν τα «όπλα» τους. Φέτος όλοι έτρεξαν να βγουν νωρίτερα για να εντυπωσιάσουν με την πραμάτεια τους το τηλεοπτικό κοινό. Μέχρι τέλος του μήνα τα κανάλια θα έχουν βγάλει στον αέρα το 80% των νέων τηλεοπτικών τους προγραμμάτων.

Τα πρώτα νούμερα έφτασαν στα γραφεία των διευθυντών. Κάποιοι πανηγύρισαν και κάποιοι μπήκαν στο καβούκι τους,  σε χειμερία νάρκη πριν χειμωνιάσει, φοβούμενοι το «εσύ φταίς» των ανωτέρων τους ή των επιχειρηματιών τους. Είναι νωρίς όμως για απογοητεύσεις. Η ιστορία έχει δείξει πως όλα έχουν το δρόμο τους και χρειάζονται το χρόνο τους.

Πάντα έλεγα πως η σεζόν έχει δυο νικητές. Ο πρώτος διαφαίνεται στις αρχές Νοέμβρη και ο δεύτερος ξετρυπώνει στις αρχές Φλεβάρη,  αν έχει δουλέψει με πάθος και μεθοδικότητα, χωρίς απεγνωσμένες κινήσεις.

Καθημερινά το ραβασάκι της agb είναι ένα δείγμα της πορείας του κάθε προγράμματος. Πολλά προγράμματα ή σήριαλ έχουν κάνει πρεμιέρα με χαμηλά ποσοστά και αναδείχτηκαν εκεί γύρω στα τέλη Γενάρη σε πρωταγωνιστές της σεζόν.

Ο Φλεβάρης είναι ύπουλος μήνας. Έχει καταβαραθρώσει κάποιους που στην αρχή της σεζόν διαφαίνονταν πρωταγωνιστές. Τους έπιασε στον ύπνο ο αντίπαλος και τους «αρρώστησε η αλλεργία της άνοιξης» που τους την προκάλεσε ο ανταγωνιστής που δούλευε όλο αυτό το διάστημα με σκυμμένο το κεφάλι.

Η τηλεόραση έχει τη δική της αλήθεια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν παραμένει σταθερό. Θέλει καθημερινή δουλειά, πάθος, να υπολογίζεις στον αντίπαλο και να μην έχεις αλαζονική συμπεριφορά. Να μη βάζεις στοιχήματα σε τραπέζια διευθυντών πως ο άλλος ή η άλλη που είναι απέναντι σου είναι ο πασατέμπος σου ή το κολατσιό σου, γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή που θα είσαι εσύ το πρωινό τους ή το μεσημεριανό τους ή το βραδυνό τους ή η χαψιά τους.

Υστερόγραφο: Μπαίνει και νέος παίκτης στο παιχνίδι. Το One. Καλή σεζόν σε όλους μας... Εκεί γύρω στα τέλη Ιουνίου είναι οι πραγματικοί νικητές. Μη βάζετε στοιχήματα σε τραπέζια «αδέλφια» συνάδελφοι. Όλα μαθαίνονται..

Πηγή Enter tv 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper