Η σκληρή απάντηση του Άρη Καβατζίκη στην Άννα Μαρία Βέλλη !

Η σκληρή απάντηση του Άρη Καβατζίκη στην Άννα Μαρία Βέλλη !

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» αλλά και η συμπεριφορά της μπροστά στις κάμερες.

Μαζί της στην εν λόγω παράσταση θα βρίσκεται και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε και αυτή από τον Άρη Καβατζίκη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να απαντήσει στον δημοσιογράφο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο “Κούκλες” στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του. Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να απαντήσει δημόσια το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Θέλω να απαντήσω στην κυρία Βέλλη και δημόσια. Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων και θέλω να παραμείνω. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ θέλω να σας πω τα εξής μιας και κάνατε την ανάρτηση δημοσίως. Θέλω να σας πω πως ποτέ σε αυτή την εκπομπή δεν υποστήριξα πως στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, εύχομαι να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε την περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση που ανέβηκε, Κουκλόσπιτο για να δείτε πως παίζεται η Νόρα. Εσείς αυτή τη στιγμή κάνετε μία άλλη προσέγγιση, μπορεί να έρθω να δω αυτή την προσέγγιση που κάνει ο κύριος Ανδρουλάκης. Γενικώς θέατρο βλέπω, στον ελεύθερο μου χρόνο δεν διαβάζω Ίψεν. Εσείς οφείλετε να διαβάζετε Ίψεν στον ελεύθερο χρόνο σας, γιατί δηλώνετε ηθοποιός και απλός άνθρωπος. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι επειδή υπογράφετε ως άνθρωπος που δεν την καθορίζει το επάγγελμα, εγώ ως δημοσιογράφος συστήθηκα δεν βγήκα πάνω στα τραπέζια να κάνω την γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός. Εγώ σας είδα να κυλιέστε πάνω σε τραπέζια ναζιάρικα, να ασχολείστε με το σώμα σας. Επίσης μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή. Καλά κάνετε, είναι πολύ ωραίο και αυτό. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το σώμα μας. Βλέπω ότι έχετε κάνει πολλούς τομείς, τους έχετε αγγίξει. Εγώ δεν ήμουν ποτέ του τουρλού στη ζωή μου, δεν έκοβα λαχανικά και τα έβραζα. Εσείς θέλετε να κάνετε αυτό ως άνθρωπος και εγώ απλός είμαι αλλά με καθορίζει επαγγελματικά η ταυτότητά μου. Τώρα γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας, να βγείτε στο θέατρο, να τα κατάφερε και να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτό που πετύχατε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό, σας ξέρω ως YouTuber – Influencer. Είναι πολύ ωραίο να κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Δεν συστήθηκε η κυρία Βέλλη ως ηθοποιός. Είμαι πολύ προστατευτικός με τις γυναίκες και είμαι το ακριβώς αντίθετο από έναν πατριάρχη. Λατρεύω τις γυναίκες. Όλα έχουν ένα όριο. Δεν μπορούμε να έχουμε στη ζωή μας τα πάντα. Δεν μπορούμε να κυλιόμαστε στα τραπέζια σαν γατούλες και μετά να παίξουμε Ίψεν. Εγώ το μίξερ δεν το δέχομαι στην εποχή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper