Ελένη Φουρέιρα: Η πρόταση από την Ισπανία για τη Eurovision και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική

Ελένη Φουρέιρα: Η πρόταση από την Ισπανία για τη Eurovision και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 16 Μαϊου που θα γίνει στο Ρότερνταμ αναφέρθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από τη «Φωλιά των Κου-Κου».

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως αρκετές χώρες έχουν αρχίσει να ψάχνουν για το πρόσωπο που θα τους εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως μια από αυτές τις χώρες και συγκεκριμένα η Ισπανία προσέγγισε συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα για να δουν αν και κατά πόσο θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με τα χρώματα της χώρας τους. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που βρίσκουμε απολύτως λογικό μιας και η Ισπανία είναι μια από τις ευρωπαϊκες χώρες που η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε πλατινένιο, τα τραγούδια του ξενόγλωσσου ΕP «Gypsy Woman» ακούγονται δυνατά, ενώ η ίδια έχει κάνει δεκάδες sold out εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της. Επίσης, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του ισπανικούς Netflix για τη φετινή Eurovision, ενώ πρόσφατα το «Fuego» ακούστηκε σε σκηνή της δημοφιλούς ισπανικής σειράς «Elite» που προβάλλεται από το Netflix και έχει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.


Ωστόσο το σχέδιο των Ισπανών μάλλον ναυάγησε αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει αυξημένες υποχρεώσεις  που δεν θα της επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records τη συνεργασία της με τον Lil Barty «Άλλο Level», συνεχίζει την πολύμηνη sold out ευρωπαϊκη της περιοδεία και ετοιμάζεται για την κριτική επιτροπή του νέου talent show του ΑΝΤ1, «Final 4».

Ενώ σε λίγους μήνες όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόκειται να ταξιδέψει στην Λατινική Αμερική όπου θα μείνει για τρείς μήνες.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper