Χριστίνα Σωτηρίου : Η συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη Σπαλιάρα στο Netflix αποκαλύπτεται στο Newspistol.gr

Χριστίνα Σωτηρίου : Η συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη Σπαλιάρα στο Netflix αποκαλύπτεται στο Newspistol.gr

Όμορφη , ταλαντούχα και με δίψα για δουλειά η νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Σωτηριου που αυτό το διάστημα είναι στην Μύκονο για τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί. Σε ένα διάλειμμά της απο τις πολύωρες λήψεις  , την διακόψαμε και είχαμε μια όμορφη κουνέντα μαζί της. Το βλέμμα της σε μαγνωτίζει , ενώ η ετοιμολογία της είναι αφοπλιστική....

Δοκιμάζεις την τύχη σου στην ισπανική σειρά του Netflix "El Señor de los Cielos" (Lord of the Skies) . Πως προέκυψε αυτό ;


Τέλη Ιουλίου έλαβα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα που έχω στο ordino να επικοινωνήσω με το τάδε μέιλ. Μου είπαν ότι θα τους ενδιέφερε να κάνω κάστινγκ για την Ειρήνη, που είναι το όνομα του χαρακτήρα που υποδύομαι. Μου έστειλαν μια σκηνή στα ισπανικά, την οποία μετέφρασα στα ελληνικά, έστησα την κάμερα και τράβηξα τον εαυτό μου βίντεο. Ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το πρώτο κάστινγκ, οπότε μετά μου ζήτησαν να τους ξαναστείλω την σκηνή με περισσότερο μακιγιάζ και teenage look. Τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση για Μεξικό μου είπαν πως με ήθελαν για το ρόλο κι έτσι βρέθηκα να συμμετέχω στην έβδομη σεζόν της σειράς σε 15 επεισόδια.


- Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την υποκριτική ;


Ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική από τα 13 μου. Έβλεπα πολλές ταινίες κι οι γονείς μου με πήγαιναν θέατρο. Ο στόχος μου ήταν να αποφοιτήσω πρώτα από το πανεπιστήμιο και να μετά να γραφτώ σε δραματική σχολή, όπως κι έκανα. Το 2012 αποφοίτησα και το 2014 γράφτηκα στην δραματική σχολή Αρχή της Νέλλης Καρρά, αλλά στο μεσοδιάστημα παρακολουθούσα και διάφορα σεμινάρια υποκριτικής, καθώς και κινησιολογίας.


- Είσαι ένα νέο κορίτσι , πανέμορφο που έχουν πέσει τα φώτα αυτή τη στιγμή επάνω σου. Σ αρέσει αυτό;


Χαίρομαι που έχει υπάρξει ένα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου στη σειρά κι ελπίζω αυτό να με βοηθήσει και να μου ανοίξει καινούργιες πόρτες στο μέλλον.
- Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει βρεθεί το μάτι του κυκλώνα τελευταία με κόντρες και καυστικά σχόλια. Τον είδες να επηρεάζεται καθόλου ;
Όχι, δεν είδα κάποια αλλαγή. Χαρήκαμε κι απολαύσαμε την όλη διαδικασία ως το τέλος.
- Θέλω να μου μιλήσεις για τα δικά σου όνειρα ....
Ένα όνειρο, που νομίζω έχουμε όλοι οι νέοι ηθοποιοί είναι να καταφέρουμε να ζήσουμε από αυτό, που αγαπάμε, την υποκριτική. Στην Ελλάδα βέβαια αυτό είναι δύσκολο. Πέρα από αυτό εύχομαι μετά τη συμμετοχή μου στο El Senor de los Cielos να προκύψουν κι άλλες συνεργασίες στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω και κινηματογράφο, μια ταινία μεγάλου μήκους. Προς το παρόν έχω κάνει μόνο ταινίες μικρού μήκους.


- Σκέφτηκες να ακολουθήσεις καθόλου την πορεία της μόδας και της φωτογραφίας ; Και στο ρωτάω αυτό επειδή έχεις φωτογένεια και είσαι ένα πολύ όμορφο κορίτσι.


Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα σκεφτεί να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, είχα πάντα στο μυαλό μου την τέχνη της υποκριτικής και μετά του χορού. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις χαχα... ίσως κάτι να προκύψει.


- Πολύς κόσμος δε σε γνωρίζει. Και θέλω σήμερα μέσα από την κουβέντα μας να βγάλουμε την χαλαρή πλευρά σου. Είσαι άτομο που ανοίγεται εύκολα σε μια παρέα ;
Δεν ανοίγομαι εύκολα, όχι. Χρειάζομαι χρόνο για να νιώσω άνετα σε μια παρέα και να λυθώ. Όταν κάνω καινούργιες γνωριμίες προτιμώ να αφήνω τους άλλους να μιλάνε πιο πολύ κι έτσι τους παρατηρώ κι αρχίζω και καταλαβαίνω πιο πολλά γι’ αυτούς απλά και μόνο παρατηρώντας τους.
- Με τους άνδρες πως είναι η επικοινωνία σου ; Δίνεις εύκολα το πράσινο φως να σε φλερτάρουν ;
To φλερτ το βλέπω σαν παιχνίδι, είναι αθώο κι αναζωογονητικό. Είναι ωραίο να υπάρχει στη ζωή μας.
- Ερωτεύεσαι ή αγαπάς πιο εύκολα ;
Δε θεωρώ ότι ερωτεύομαι εύκολα, αλλά θα μπορούσα να πω ότι είμαι ανοιχτή στον έρωτα και δεν τον φοβάμαι, τον ζω μέχρι το τέλος. Η αγάπη από την άλλη δεν είναι εύκολη, χρειάζεται χρόνο, τριβή με τον άλλον, υποχωρήσεις. Η αγάπη χτίζεται κι όχι μόνο από τον έναν, αλλά κι από τους δύο μαζί, με υπομονή και τρυφερότητα.
Αν σε ρωτούσα να μου πεις το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του χαρακτήρα σου ;
Θεωρώ ότι είμαι ειλικρινής κι αυτό ίσως για κάποιους να είναι πλεονέκτημα, αλλά για κάποιους άλλους μειονέκτημα.


- Από τις φετινές σειρές που έχουν ξεκινήσει θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να έχει ρόλο σε κάποια από αυτές ;

Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω κάποια από τις νέες σειρές, αλλά από τα τρέιλερ που έχω δει βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη σειρά Άγριες Μέλισσες στον Ant1.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper