Έλενα Ράπτη : Μίλησε πρώτη φορά για τον ξαφνικό γάμο της και τον έρωτά της με τον σύζυγό της .

Έλενα Ράπτη : Μίλησε πρώτη φορά για τον ξαφνικό γάμο της  και τον έρωτά της με τον σύζυγό της .

Η Έλενα Ράπτη μίλησε για πρώτη φορά και κατ’ αποκλειστικότητα στον Άρη Καβατζίκη στο «Πρωινό» και έδειξε χωρίς περιστροφές πόσο ερωτευμένη είναι. Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον σύζυγό της, Κίμωνα Μπάλλα, ως τον «φύλακα άγγελό» της.

«Το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα για να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για μένα ο γάμος είναι μια προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου, τους γονείς μας και τα αδέλφια μας» είπε για τον ξαφνικό γάμο της.

«Το γεγονός ότι δεν το είπα οφείλεται στο ότι ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω για ένα θέμα της προσωπικής μου ζωής. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό και για τους συνυποψηφίους μου», εξήγησε.

«Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Όλα είναι πολύ καλύτερα από πριν» είπε η βουλευτής. «Το να επιλέξεις έναν σύντροφο για μια ζωή πρέπει να είναι ο ιδανικός. Πρέπει να είναι αυτός με τον οποίο ταιριάζεις πιο πολύ στο όνειρο που είχες από μικρός και ο άνθρωπος που μπορεί να σταθεί δίπλα σου, να σε στηρίξει, να σε αγκαλιάσει, να σε προστατέψει. Έτσι το είχα πάντα στο μυαλό μου. Τώρα το ένιωσα, ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μία τέτοια όμορφη σχέση και το θέλησα πραγματικά να προχωρήσω», δήλωσε.

«Ο Κίμωνας ήταν και παραμένει ο φύλακας άγγελός μου και έτσι θα συνεχίσει» είπε και χαριτολογώντας ανέφερε ότι τα τραγούδια από την ταινία Τhe Bodyguard είναι τα αγαπημένα της.

«Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει με οικογένεια και μακάρι να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά» ήταν η ευχή της.

«Συνωμότησαν όλα για να γίνει, ήταν γραφτό να γίνει» είπε κλείνοντας η Έλενα που αποκάλυψε ότι έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση της με τον Κίμωνα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper