Επικίνδυνος παιδόφιλος με δράση 20 χρόνων στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Επικίνδυνος παιδόφιλος με δράση 20 χρόνων στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Επικίνδυνος παιδόφιλος, ο οποίος επί δύο δεκαετίες φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, πολλά εκ των οποίων κάτω των 10 ετών, συνελήφθη από την Αστυνομία στη δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πρόκειται για έναν 63χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, κάτοικο περιοχής των δυτικών προαστίων. Θύματά του έχουν πέσει τουλάχιστον επτά κορίτσια, με τις επιθέσεις να μένουν «άγνωστες» για καιρό υπό καθεστώς φόβου.


Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο μία μητέρα κατήγγειλε ότι ο 63χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της, ηλικίας 10 ετών. Σύμφωνα με την αναφορά της, η πρώτη «προσέγγιση» του κατηγορουμένου στο παιδί έγινε το 2015 (όταν το παιδί ήταν έξι χρονών) και η τελευταία φέτος το καλοκαίρι. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη διαπροσωπική σχέση που είχε με την οικογένεια του κοριτσιού.


Οι καταγγελίες δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Δεύτερη μητέρα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον περασμένο Ιούλιο ο ιδιωτικός υπάλληλος προσπάθησε να ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της, ηλικίας τεσσάρων ετών. Σύμφωνα με την αναφορά της, ο δράστης επιχείρησε να «πειράξει» το παιδί σε σημείο που ήταν απομονωμένο.

Στη λίστα των καταγγελιών προστέθηκε μία φοιτήτρια, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι όταν ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα σε ηλικία 12 ετών, ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος της κατ’ εξακολούθηση. Το ανήλικο κορίτσι δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ ο κατηγορούμενος υπήρχαν φορές που προσπαθούσε να δελεάσει το παιδί με χρήματα. Η φοιτήτρια πρόσθεσε στην κατάθεσή της ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο ίδιος άνδρας προέβη σε ασελγείς πράξεις με θύματα δύο ακόμα κορίτσια. Οι ανήλικες φοβόντουσαν να μιλήσουν και έτσι ο 63χρονος ξεγλιστρούσε από τις Αρχές.

Λίγες ημέρες μετά σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. ήρθε και άλλη καταγγελία από γυναίκα που κατήγγειλε ασελγείς πράξεις με θύμα κορίτσι έξι ετών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα του ίδιου ατόμου, τα οποία φοβούνται να καταγγείλουν όλα όσα έζησαν λόγω των ψυχικών τραυμάτων που τους έχουν δημιουργηθεί. Εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Ο ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση. Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper